Jump to content

mirabilis

Потребител
  • Брой теми

    8
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

mirabilis's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Като "най-удачна" мярка срещу кражбата на icq номера mail.ru group направи невъзможна смяната на паролата на най-малките номера. За съжаление, това нововъведение си има и негативна страна - ако някой с 5-цифрен или 6-цифрен номер реши да публикува паролата си или тази на друг потребител, номерът става публичен/споделен от неограничен кръг лица. Такъв е и 93363, чието инфо се променя многократно всеки ден. Паролата на този номер, за съжаление, при търсене е общодостъпна, а видно от картинката тя се и разпраща от рускоезични лица.
  2. От http://www.bimoid.com/client.htm бихте могли да си свалите безплатен клиент за безплатна криптирана комуникация (не забравяйте да поставите съответните отметки) и да ползвате по подразбиране сървъра на създателя на програмата (който по една случайност е и създател на QIP) или да ползвате сървърен софтуер също напълно безплатно - http://www.bimoid.com/server.htm Програмата не е особено популярна (което също е в известен смисъл предимство), но е изключително удобен щит срещу желаещите да следят комуникацията Ви. Чрез icq transport в bimoid може да ползвате и icq акаунта си. Bimoid всъщност е това, в което ICQ, ако имаше по-читави собственици, можеше да еволюира. Enjoy !
  3. Скрийншотът по-долу, от своя страна, илюстрира как QIP и другите софтуери проверяват статуса. Пожелавам Ви приятно ползване на ICQ :-)
  4. "— «Аська» уже умерла. Она похожа на мертвую лошадь, которую возят по городу и пытаются оживить, — заявил Клименко. — В рамках Mail.Ru Group «аська» не нужна." :-) А www.icq.com/password какво казва ? Аз лично не се логвам в ICQ с парола, понеже има и по-модерни начини :-)
  5. Mirabilis отдавна са погълнати от AOL, които пък препродадоха друга компания. Иначе може да хвърлите поглед на скрийншота.
  6. Не е тайна. При deleted акаунтите се получава отговор, че са такива. В QIP има такава опция, но аз самият предпочитам нещо по-точно. Mirabilis е и вид цвете.:-)
  7. Това, че го виждате не означава, че не e deleted. Има начин, по който може да се провери дали е deleted. Не съм такъв нито на първите, нито на вторите.
  8. Мога да помогна с проверка дали акаунтът е изтрит или не. Уточнете конкретния акаунт !
×
×
  • Създай ново...