Jump to content

елка

Потребител
  • Брой теми

    10
  • Регистрация

  • Последно посещение

елка's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Защо да е рано?Елхите са направени,последни обиколки по магазините,настроението е празнично, а много от нас предполагам ще се възползват от почивните дни и няма да имат достъп до компютъра.Така ,че в очакване на късметите от погачата,която ще разчупим на Бъдни вечер ,след два дни,можем да си изкажем и пожеланията с надежда ,че те ще се сбъднат.Направих го от сърце.
  2. На всички от сърце желая весели празници! Бъдете живи и здрави, винаги на висота, със сърца открити и готови да изживеете поредния красив миг в живота. Бъдете честни към себе си и другите и имайте желанието и дързостта да преодолявате всички препятствия, не забравяйки, че животът е състезание, в което има само победители. Спорна и щастлива Нова Година!!!
  3. Благодаря за информацията!Ако имате възможност можете ли да ми кажете тъй като ispkey.exe открих в папка windows/prefetch ,мога ли там да го изтрия и как/имам предвид просто с десен клик ли/?Същото фигурира и в диспечер на задачите .
  4. Може и да сте права,но дадох линка именно, за да се види точно за какво става дума.След подробното обяснение ,което написах няма логика да се кликне на него.Аз лично го направих,но го получих в чата на Skype като продължение от поздрав за рожден ден от мои близки, в което пишеше че ако искам да чуя музика трябва да кликна на ликна.Реших ,че това е във връзка с поздрава.Трябваше да съобразя ,че поздрава от приятелите беше написан на кирилица, а въпросното продължение на латиница,но бързах бяхме доста хора и стана гаф.Всичко това казвам не като оправдание а като обяснение.Моля зя извинение и се надявам да не съм подвела някой.Разчитам ,че написаното от мен преди и след линка е било прочетено преди да се направи каквото и да било.
  5. И аз не съм достатъчно наясно с термините, но във всеки случай работата на компютъра се беше влошила.Как чистиш програмата и какво точно ти пише като опитваш да я чистиш?Поне с минималния си опит като чистих тази гадост мога да се опитам да помогна. както вече писах ispkey.exe не се чисти .Чрез диспечера видях че го има в процесите .Възможно това да е причина да не позволява изчистване тъй като се ползва в момента.Като дадох край на процеса диспечера предупреди че спирането може да доведе до нестабилност на системата и загуба на данни.Това ме притесни и не потвърдих край на процеса.Ако го направя все пак мога ли наистина да влоша нещата непоправимо?
  6. Привет!Изчистих ги, но първия" ispkey.exe" не се чисти.Пише:Отказан достъп.Уверете се че дискът не е пълен или защитен срещу записване и че файлът не се използва в момента.Как да постъпя. Приятна вечер!
  7. да има такъв файл .И него ли да махна? Може вече и да пиша глупости ,но на същата дата и час когато е инсталиран файла ispkey.exe има и още нещо MSINET.ocx 114 кб ActiveX control.Има ли някаква връзка?И пак там но на следващия ден има някакъв череп с пречупени кости и пише msoe 160кб Application. Този череп безобиден ли е? Просто не ми е симпатичен .Може вече и халюцинации да имам.Надявам се да не те дразнят въпросите ми и пак благодаря за помощта и търпениетоו
  8. Иване ,всичко е наред.Благодарение на теб ще спа спокойно тази нощ ,че тоя отврат мира не ми даваше.Ще следя редовно форума и се надявам да науча още много полезни неща.Както се казва с питане и до България се стига(пожелавам си го).
  9. Привет на всички!Надявам се на по знаещите и по умни от мен да помогнат.Въпреки правилото да не се отварят непознати неща вчера все пак го направих и сега бера ядове.В лека еуфория от празнуване на рожден ден като четях поредни поздрави в Skype в чата набързо кликнах върху адрес маркиран там а именно http://winampp.hit.bg Докато се усетя се инсталира програма ,която веднага се видя по надписа че е вирус или както там се нарича(моля простете за невежеството).Веднага след това направих другата глупост тъй като не я намерих в изчистване на програми а изтрих по най тъпия начин от работния плот с десен клик но естествено тя остана долу в лентата.Като се насочи мишката към нея излиза тъп надпис (поне за мен) nekvi ludnici zor golem.Ясно ,че някои в определено настроение си мисли че това е много смешно ,но не си дава сметка че компютъра се ползва предимно за сериозни неща.С една дума са ма съм и далеч от България,не разбирам много от компютри особено в тази сфера.Вчера познат се опитва да изчисти програмата но след рестартиране тя отново се появява.Ще бъда благодарна ако ми дадете съвети какво се прави в такива случаи.Съжалявам че ви занимавам с нещо за което само аз съм си виновна,но няма към кой друг да се обърна.С уважение към всички във форума!
×
×
  • Създай ново...