Jump to content

west

Потребител
  • Брой теми

    13
  • Регистрация

  • Последно посещение

west's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Свалих си HDD life, защото харда ми цепи, смисъл лампичката на HDD светва на интервал през 5 секунди и цикли леко, и ми пепоръчаха тази програма, и ето какво излезна http://i.data.bg/08/06/11/999183_orig.jpg И сега незнам, какво ще рече този проблем ? Ще бъда благодарен, ако някои ми разясни малко за какво става на въпрос и евентуално, какво мога да направя !
  2. ОК ще следвам инструкцийте! Иначе инсталирах Avast ето скрийн шотове защото въпреки че спрях AVG пак забива ето 1 http://i.data.bg/08/01/24/774622_orig.jpg 2 http://i.data.bg/08/01/24/774625_orig.jpg
  3. Да видях най- много К имаше avgcc.exe защото съм с такава антивирусна AVG до сега нямах проблеми с нея сега незнам какво стана Ще ми предложите ли някаква Антивирусна само да не е Kaspersky или Nod защото бават компютъра???
  4. Какъв е тоя Screenshot смисъл как съм го пуснал ??? И като цъкна VM size как пак да пусна Screenshota ???
  5. Изведнъж компютъра започна да ми цикли и и мисля че това не е нормално за компютър 512 Ram http://i.data.bg/08/01/23/773869_orig.jpg След като съм пуснал само Skype Daemon tools Printer и интернет ? Незнам от къде идва това натоварване и много цикли а като го пускам сутрин зарежда 30 мин сигурно някои да знае какво да направя ?
  6. Днес си купих принтер нали включих го всичко точно и сега пуснах да принтирам една снимка от компютъра и изпринти я и ми глътна доста мастило И въпроса ми е дали някои незнае настройки за нагласяване на по икономичен режим някакъв ?
  7. Night_Raven поразпитах тук там и ми казаха, че е възможно да ми е от DirectX и проверих нямах инсталиран, DirectX и сега инсталирах някакъв и половината от грешките изчезнаха... вече тръгва фифа и някои от бъговете изчезнаха поне може се играе, но от време на време пак излизат некви бъгова ако може да предложиш някакъв DirectX който е валиден и работи ?
  8. ОК мерси много за помоща утре ще прообвам ръчно да ги направа иначе да изчистих всичко, но утре ще прообвам цялата процедура на ново и ще ти кажа какво е станало !
  9. Еми нещо не стана :( Значи изтрих драйверите на видео картата и после инсталирах тези който си дал и изписва че се едно нищо не съм инсталирал се едно никви драйвери няма ? А тия за дъното ги инсталнах и незнам кво стана уш са инсталирани но като пусна игрите няма промени явно сам няма мога се оправя ще трябва търса някъв човек ! Ако го носа на някъв сервиз колко ще ми излезне горе долу за тия работи който искам ако имаш някаква представа де ?
  10. Не съм сигурен но мисля, че не съм инсталирал драйвери за дънната платка взех от един приятел един диск Mainboard XP Support V2.1S там има някакви драйвери, но не са за моя компютър мисля но от там си свалих драйвер за звук, защото и това нямах? Ето каква ми е дъното ID на дънната платка 04/11/2003-KT400-8235-6A6LYG0NC-00 Дънна платка Gigabyte GA-7VAX-A
  11. Еми като ресна компа и го изписва место да изписва характеристиките нали изписва detecting IDE driver... ! С windows XP Profesional съм вече преди бях с Home ! Дъното не мога ти кажа какво ми е, но характеристиките на компютъра са AMD Athlon XP 2400+, 2,01 Ghz 512 Ram! Други проблеми нямам дори сега е малко по - бърз, но с игрите имам проблеми който споменах и то уж на лека игра като CS 1.6 но преди преинсталацията всичко беше на 6 предишния собственик го беше направил и сега незнам какво стана след тази преинсталация и се си мисля, че са тези драйвери незнам
  12. Здравейте! И аз имам такъв проблем с драйвери ли незнам преинсталирах Windowsa обаче ми излезне една грешка Detecting IDE driver... и незнам какво ще рече това? Мойта видео карта е (NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X ) свалих някви драйвери 93.71 и сега пускам CS 1,6 и има някакви петна, а преди си вървеше перфектно също и фифа 2008 преди вървеше перфектно сега некви ленти и бъгове се получават на какво ще се дължи това драйверите ли грешката която написах ли ???
×
×
  • Създай ново...