Jump to content

faithice

Потребител
  • Брой теми

    7
  • Регистрация

  • Последно посещение

faithice's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте... проблема ми е такъв,че телефона ми е нокиа 7373 а тя не потдържа sis файлове...а точно те са за теми и такива работи... та исках да попитам има ли програма с която мога да конвертна sis файлове в nth например или други които телефона ми потдържа.. или пък програма с която сама да си правя теми?
  2. Ей .. благодаря ти много .. снощи дръпнах сонито и днес ще видя това което ми написа дали става .. благодаря много
  3. Сега и аз една простотия да изтърся .. видях,че тука сте обсъдили за изработване на клипчета и т.н ... а на мене ми трябва програма .. която да работи на по-професионално ниво .. в смисъл примерно да мога да поставям bloor ефект към всеки кадър .. абе да се получи по гладко видеото .. и общо взето да направя ФИЛМ .. както се казва .. съществува ли такава по-професионална програма или ще трябва да си играя със Sony7,че Movie Maker-a нещо не ме кефи ???
  4. Извинете за глупавия въпрос,но нещо неможах да схвана... от къде трябва да отвора с ВЛЦ... от онлайн сайт за телевизия? или да копирам адреса и после къде да го сложа... малко ми е тъмна индията тука.... ПС.. пак сори за тъпия ? ама....
  5. Здравейте, търся си една програмка за премахване на аудио дублаж... например аз съм си изтеглила един филм,но той е дублиран на руски и искам да премахна дублажа и да си остане оригиналния звук.. Възможно ли е това?
  6. Здравейте.. искам да ви попитам.. аз си намерих много конвертори за 3gp,но някой може ли да ми каже от къде мога да си истегля някакъв конвертор,който да прави 3gp-то дори още по малко.. демек да ми го смалява?
×
×
  • Създай ново...