Jump to content

goofey

Потребител
  • Брой теми

    3
  • Регистрация

  • Последно посещение

goofey's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Камерата ми е нужна за наблюдение на паркинга непосредствено пред вкъщи. Смятам да я монтирам някъде на терасата, като е добре да има обхват поне 20-25 метра. Скритите камери също са вариант предполагам, не се бях замислил за тях, тъй като съм виждал камери по терасите на хора в квартала. Просто не предполагах, че ще тръгнат да стрелят по камерата. А дали тези китайските в Али Експрес ще ми свършат работа? Гледах има по 20-30 долара, но ми се струва прекалено евтино.
  2. Искам да попитам кои са качествените марки IP камери за видеонаблюдение, говоря за някакъв среден клас (цена-качество). От къде е по-добре да бъдат закупени - в специализираните магазини, онлайн (български или чуждестранни сайтове и кои) . Честно казано ми е малко трудно да преценя какъв модел точно да избера, основно искам сравнително добро качество на картината, опция за нощно виждане и добър обхват. Гледах този модел ICSR-IP100 HD IP камера на OmniVision, но се чудя дали не може да се намери нещо по-евтино. Доколкото четох, марката е добра, но искам да чуя и вашите предложения и мнения. Благодаря предварително
  3. Преди време имаше един аматьорски отбор, който се казваше Гумените мечета. Играха в един местен турнир и всички ги подценяваха като им чуят името, но стигнаха до финала.
×
×
  • Създай ново...