Jump to content

mihnev_sz

Потребител
  • Брой теми

    533
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Не казвам

mihnev_sz's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Няма да е лошо да се намери спре и сървиза,няма начин да няма такъв. Ще има и създаден рег. ключ ,ако пък има променен легитимен такъв,определено е нежелана програма.
  2. Паролите на пощите непременно да се сменят! Ако се сдобие хакера до тях, всички регистрации които сте правили в сайтовете ви ще бъдат в ръцете му и ще има пълен контрол над акаунта и вие нищо не можете да направите тогава. Поздрави.
  3. 1.Пращат ти на алтернативния имейл ,че има опит за влизане и промяна на паролата 2.Ами просто не е негово 3.Какво значение има,как? 4.И какво ще промени това? 5.Какво ще кажеш за точка 2 ?
  4. 100 °C си е доста вискока температура,най-греещя стига до 73 °C за лаптоп ,мисля че има защита на 104 да изключи ,но сие доста висока,имаш проблем с охлаждането.
  5. Стартирай отново актуалния инсталационен файл и ще ти предложи поправка на инсталацията!
  6. @Night_Raven намеси ли се в темите,всички трябва да замълчат!Той ще ти даде инструкции,форума си е негов той коли и той беси тук заедно с пазвантите си! Така че аз се отеглям,от край време се каня да го направя...е сега вече е време! Тази гестаповчина тук ми дойде в много!
  7. Ok., изтегли този файл,запиши го на дектопа! Разархивирай го там и го стартирай,ще се отвори дос прозореца!Aко поиска да потвърдиш задай Y ,след като приключи рестартирай системата! Pass на архива: 123 Има ли промяна?
  8. Добре,деинсталирай тази програма Prorat ,от контрол панела "добавяне и премахване на програми" По това което ти е засякла МБАМ още в първия пост,има нисък риск за системата и все си мисля че имаш някаква несъвместимост с някой драйвър! Виж в докладите C/Windows/Minidump има ли нещо или в debug,като текстов файл.
  9. Ок, спри system restore,изтрий всички точки на възстановяване освен последната,влез в safe mode режим и пусни MBAM да сканира отново!
  10. Блокира изходящ трафик най-често на Windows Media Player ,нищо тревожно няма!
  11. Затри ми два три активатора,иначе при бързо сканиране не засегна системни файлове! Спря два три легитимни процеса,http://images.backata.com/thumb-CFA5_4DE891E6.jpgно само ги спря не им позволи достъп до паметта,иначе поражения нямам за сега! Иска ми се обаче да го пробвам как защитава MBR
  12. При стартиращите го няма,имам на в предвид Start---> Run--->msconfig--->startup---> няма го А иначе при Revo Uninstaller и CCleaner си го виждат! Ето шотове!
×
×
  • Създай ново...