Jump to content

Rider

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

Rider's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Браво на нашите! С малко повече концентрация можеха да са първи, но мисля, че нелепата загуба от САЩ ги разконцентрира за мача с Бразилия. По-важното е, че взехме квота за Пекин. Сега да му мислят другите за евроквалификацията в Турция. Сигурни са Турция /като домакин/, Испания, Сърбия, Италия, Полша и Германия. Останалите две места ще се заемат от Холандия, Чехия или Финландия. По-вероятно е да са първите два, защото имат по-добри показатели от финалните мачове в подгрупите. Между другото - точките на нашите са 988, а не 998, но това няма голямо значение.
  2. Измъчен мач с Тунис. Но така е, като се играе за точки. Имаме по-лека програма от САЩ, но много е важно да се прдставим добре срещу Русия. Ако загубим, то поне да е с малка разлика. А защо не и да паднем с 3:2, но да спечелим повече точки. Това и руснаците ги устройва, стига да предпочетат нас пред САЩ в Пекин. Те пък сигурно ще се класират на техния турнир за квота.
  3. За квотите - не спечелиха ли квоти за Пекин от световното в Япония 2006 - Бразилия и Полша, както и от европейското в Русия - Испания? Защо имам някакъв спомен, че там се дадоха първите три квоти. А колкото до нашите - мисля, че ако се организират повече ще могат да направят нещо с Русия. Иначе само мача с Аржентина ще е донякъде завързан /имам предвид с каква разлика ще можем да ги бием/. Другите мачове са само статистика и разлика в точките.
  4. Всичко по темата е представено много добре, но съм длъжен да направя едно уточнение. Това не е световно първенство, а световна купа. Разликата е малка на пръв поглед, но е съществена. Световното първенство се проведе в Япония през 2006 г. А, да и още едно уточнение. Ако отбор или повече, спечелили вече квота за Пекин се класират на едно от първите три места, то квота печелят следващите три отбора. Мисля, че Испания и Бразилия имат вече квоти. Не съм сигурен за Полша.
×
×
  • Създай ново...