Jump to content

maria11

Потребител
  • Брой теми

    56
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

maria11's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря за отговора Nazikov ,разгледах по-отблизо нещата,макар и не чрез предложената програма.Офис упдейти бяха ми напълнили C-то и ги чистя сега.А за Windows 10 къде да погледна къде се намира ъпдейта ,не съм инсталирала нищо в системния трей се появява подкана .Чистейки ъпдейти и самото C с дадените ми от операционната система инструменти,успях да си върна мястото,нещата вече се стабилизират.
  2. Тук винаги съм намирала решение на предизвикателствата от компютърен тип. От 2-3 дена паметта в Disk C изчезва без да инсталирам нищо ,почиствах неизползвани файлове,временни интернет файлове,появява се памет след като изключа компютъра и го включва пак изчезва паметта.... спирах и ненужни процеси.Windows 7 64 bit ми е машината.С Comodo проверих изтрих 10 вируса,но стопяването продължава.
  3. Благодаря Night_Raven неща се получиха
  4. " Не можете да се свържете с Virtual Disk Service " това ми излиза ,когато опитам да достъпя Disk Management Windows 7 64-bit .Целта ми да си прехвърля малко място от D-то към C- то ,чрез тази програма http://softvisia.com/download.php?view.1494 . Каква може да е възможната причина и къде е нужно да погледна ,за да оправя нещата?
  5. Благодаря Ви за отговорите Ozzy и Night_Raven.Това което направих е да върна системата назад,да спра окончателно UAC-а и да спра да търся перфектност в ситуацията.Аз лично по правата нищо не съм пипала,лаптопа го ползвам само аз ,но явно при деинсталиране на програми ,нещо се е счупило,незнайно.
  6. Колко изчетох ,но колко разбрах се вижда от следното ,което получавам "The following error occurred while attemting to save properties for user Administrator" . Другото което мога да кажа е че вече не мога да променям акаунтите от стандартен тип на администраторски и не мога да променям настройките на UAC .Ако някой помогне да изчистя големия мармалад ще се съм много благодарна.Готова съм да се примиря ,че няма да ползвам като преди офис пакета и обещавам ,че няма да търся предишното съвършенство.
  7. Night_Raven здравей и благодаря за включването. Мъчих аз да поправя инсталацията и нищо.Но накрая открих ,какво е причинило предизвикателството това е UAC. Ето тук http://forums.softvisia.com/index.php/topic/13428-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-user-account-control-uac/ ,ще чета за да отстраня бъдещи проблеми с този UAC.Освен това Администраторския акаунт ( скрития ) на Windows 7 се е активирал и затова само през него мога да трия някои файлове и преки пътища в другия акаунт. Не успях да разбера ,как на офис пакета да се върнат нормално шорткътите в старт менюто и как да си остана с UAC ,но без да ми прави номера с офис пакета?Все още в единия акаунт ( той по принцип е само той) ползвам компютъра само аз и затова не са ми нужни други акаунти,не мога да трия каквото пожелая и ми изисква разрешение от администраторския акаунт.Да го спра ли изцяло и как моя акаунт да си има 100% права като преди.
  8. Здравейте Имам проблем с Microsof Office 2007 .На компютъра имам един активен акаунт -админски и един гост-акаунт,който не се използва . От няколко часа(на админския акаунт) не искат да ми се отварят , майкрософтските файлове на word ,power point и другите от пакета.Изписва офис пакета не е инсталиран за текущия потребител.Огледах правата за акаунтите уж не са ограничени ,а пък на админския акаунт не отваря нищо от офис пакета,а на другия отваря(гост акаунта). Приемам съвети,идеи -налага ми се да го ползвам ,имам малко време да оправя нещата.
  9. Night_Raven гледам че колегите цъкат с десен на таск мениджъра и спират някакъв процес ,колкото да не стават шорткъти,затова попитах. ExaFlop Благодаря и на теб ,при възможност ще оттделя време да пробвам и твоя вариант.Смятам въпроса за решен.Благодаря за помощта
  10. Благодаря Night_Raven прав си препълнена,почистих я ( както при прахосмукачката .Не разбрах само от прикачения лог-файл показва ли се нещо.Някои софтуери може и да не засичат,но други да ,затова се интересувам дали лог файла е изкарал нещо. П.П Може ли да ми припомниш какъв беше процеса в Таск Мениджъра ,който трябва да спирам ,за да се предпазвам от шорткъти-вируси .
  11. Night_Raven изтеглих Malwarebytes Anti-Malware- прикачам лога.Антивирусната нищо не открива,MCShield Real-Time Monitor и той нищо.Но пак червенее,като от скрийншота?! Как да постъпя сега ? п.п ExaFlop ,благодаря за съвета но Есета го махнах ,защото ми забиваше компютъра,но ако няма накъде защо не ?! Malwarebytes log.txt
  12. Сетих се че може да е полезно как изглежда флашката след като съм я минала със споменатите програми .Прикачвам един скрийншот:
  13. Изчетох,коментарите и Благодаря ,но към момента флашката е заразена .Беше третирана според съветите в тази тема :http://forums.softvisia.com/index.php/topic/16990-%D1%84%D0%BB%D0%B0%D1%88-%D1%88%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BA%D1%8A%D1%82-%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81/ .Прикрепила съм лог файла на MCShield Real-Time Monitor .Как да действам понатам. Заразяването стана след всички изброени процедури в дадената тема на чужд компютър ,след като забравих да изключа някакъв процес от Task Manegar -а .Операционната система беше Windows XP . Аз съм на 7 -ца. Как да чистя без да затрия всичко важно на флаша.Та по темата с името на флашката на моя компютър не излизат избраните инициали,но на други компютри се показват исканите от мен инициали ? Къде е ключа от бараката ?Това е лог файла ,споменат по-горе temp_Scan_G-Notepad.txt
  14. Искам като си поставя флашката в някой компютър да изписва моите инициали,а не името на производителя.Мъчих я с десен и ренейм ,но не става.Приемам и многоредови съвети.
  15. Опитвам се да направя хедър с определен надпис само на една конкретна страница ,но опцията Link to Previous не е активна ,някакви идеи как да се справя с това? Погледнах и в други форуми,но нещо не ми се случиха нещата,които са описали.
×
×
  • Създай ново...