Прехвърляне към съдържание


georgi711220

Регистриран на: 20 Sep 2013
Извън линия Активен: Лично

Мои коментари

В тема: Лоши сектори на хард диск?

21 January 2019 - 12:48

"Лошите" сектори са два вида - физически (при повреда на дисковото устройство) и логически (при грешка или повреда във файловата система).

В твоя случай е имало повреда във файловата система - внезапно спиране или рестартиране на компютъра по време на запис на информация върху твърдия диск, например. При форматирането на твърдия диск е била създадена нова файлова система без такава повреда.

Информация за състоянието на твърдия диск можеш да видиш във S.M.A.R.T. състоянието му - обърни внимание на атрибута Hardware ECC Recovered.

Благодаря! Това SMART показва ли го програмата Specy?

Speccy погледнах това - Възстановени хардуерни ЕСС. Там ми показва това  - Real Value - 0, Current - 63, Worst - 37, Threshold - 0, Raw Value - 0000AA64D0, Състояние - Добро


В тема: Проблем с дяловете по време на преинсталация.

29 December 2018 - 08:45

Ако дял D е логически дял и е част от exteded контейнер така няма да се получи сливането. Ще трябва след инсталирането на Windows  да ползваш продукт на трети страни за работа с диискове/дялове.
Например Minitool Partition Wizard, Macrorit Partition Expert, AOMEI Partition Assistent

Благодаря. Ще опитам


В тема: Проблем с дяловете по време на преинсталация.

28 December 2018 - 13:23

Ами да беше споделил каква грешка е върнало, та да може да се разсъждава какъв би могъл да бъде проблемът. Така трябва да се гадае.

Ами не я записах точно грешката. Просто изтрих двата дяла, С - 30 гигабайта и D - 100 гигабайта, ама не ги сля в едно незаделено пространство. И натискам създаване на С - създава се дяла, обаче като натисна да създаде пак D не иска и дава тази грешка. И сега след преинсталацията тия 100гб ги няма. Аз мислех, че като ги изтрия С и D  - 30 и 100гб, ще стане едно цяло незаделено пространство от 130гб и после ще го направя на С ама не стана.


В тема: Acer Aspire E1 не включва

03 November 2018 - 19:35

е то по добре ама не ми се купува друг процесор. И най важното не ми са отваря пак лаптопа. Нервирам се докато го сглоба и разглоба. пууу.

ще кара с В960, стига ми. и рам памета е добре, 6 гигабайта.


В тема: Acer Aspire E1 не включва

02 November 2018 - 18:14

Като цокъл трябва да са напълно съвместими двата процесора. Доколкото виждам, процесорът не и запоен на дънната платка, така че не би трябвало да има проблем да замениш твоя B940 с B960. 

Стана. Смених го, и работи с В960. Обаче като го сглобявах забравих да включа кабела на монитора..то добре ме стана само като махнах клавиатурата, внимателно го наместих..

Пуу дребна работа изнервяща. :beer: