Jump to content

violetado4eva

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

violetado4eva's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Това е важна част от проблема. Не позволява връщане в начално състояние със запазване на личните файлове, иначе това би помогнало. Ако имате нещо предвид - приемам всякакви съвети.
  2. Настройките, които ми предлагаш ги знам, но лошото е, че не ми вършат работа. Когато се опитвам да правя настройка в акаунта се опитва да отвори прозореца за настройки и автоматично го затваря - няма информация за грешка. На моя комп имам два дяла - ХР и 10-ка. Работят без грешка. Имам предвид, че инсталацията, с която ни го продадоха е осакатена и търся вариант за преинсталация. Дори и да избера да ВООТ-ва от флашка не става. Прочетох, че с виртуално СД става, но нямам външно СД, а от флашката не иска да зареди виртуалното СД. Трябва ми съвет и съдействие в тази насока.
  3. http://www.plesio.bg/gotovi-konfiguratsii-c-69977681/turbo-x-compute-stick-c-100-intel-atom-z8300-2-gb-32-gb-hd-graphics-p-315678.html УИН-а, който е инсталиран е на английски. Сложих му български, но сработи само първият път. След това хем дава, че го има и не мога да го преинсталирам, хем го няма / съпругът ми с английският е на вие/. Акаунта, който има за Майкрософт отказва да се вписва и синхронизира. След всеки ъпдейт забива WiFi свързването и както и да настройваш частна мрежа, то после УИН-а го прави на публична. Искам да имам повече контрол в/у настройките и да не ми се налага да помагам през ден, защото нещо не върви. В общи линии е това, докато не се сетя и за още нещо...
  4. Здравейте! Преди една година мъжът ми си закупи посоченият мини комп, но оттук започнаха проблемите. На този комп е инсталирана УИН 10, но в доста оплескан вариант, а и 10-ката ме дразни, че не мога да я настройвам както ми трябва. Няма СД, не може да ВООТ-ва от флашка и аз инсталирах виртуално у-во. Тук във Форумите прочетох, че от такова у-во не може да се инсталира чисто копие на УИН. Имам микро SD карта с 32 GB, но не мисля, че ще я приеме като основен дял за инсталация, а и след това ще може ли от нея да инсталирам УИН 7 в/у този комп? Моля за помощ и мнения по въпроса!
  5. Аз имам същият проблем. Само с една малка разлика. Със СД-то съм инсталирала много ПС-та, но точно на моя лаптоп не иска да се форматира С:, защото не ми дава опцията "delete". Върху този дял преди това имаше УИН ХР. Къде бъркам и защо не ми дава опцията "delete" на системния дял? Моля, помогайте!!!
×
×
  • Създай ново...