Jump to content

numberwon

Потребител
  • Брой теми

    64
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

numberwon's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. В контрол панела ми излиза, че декстопа не работи правилно, понеже има грешка в драйвера. Кликнах върху отстраняване на неизправности и ми изписва следното - устройството Intel ® Trusted Execution Engine Interface има проблем с драйвера. Някакви изводи?
  2. Става въпрос за лаптоп. Установих, че курсора се движи произволно. Дали да пробвам с мишка?
  3. Не знам какво точно трябва да търся, но кликнах на програмката. Набирам си буквите без проблем. Проблемът наистина става непоносим, защото ми спъва работата и трябва постоянно да рестартирам. Някакви идеи? Ако не е вирус, каква би могла да е причината?
  4. Здравейте, Spybot откри нещо, но доколко се е справил не знам, понеже проблемът си остава. Качвам файл, който може да го погледне. Scan Results.200925-1553.txt
  5. Здравейте, От известно имам проблем. Страниците на уеб сайтовете, които разглеждам, се скролват сами до самия край на страницата и става невъзможно да чета каквото и да било. Интересното е, че същото се случва и със страниците на текстообработващата ми програма (а имам доста за четене и писане). Пробвах различни браузъри - резултатът е същият. При рестартиране проблемът изчезва за известно време, но после пак се появява. Сканриха с Аваст и с няколко онлайн скенера /Панда, Есет/, но не показва наличие на вируси? Редовно почиствам с CCleaner. Благодаря предварително!
  6. Няма как да ги снимам, защото прескачането от процес на процес става много бързо. Процентите се движат постоянно, в един момент са 27, в другия 70, стигат до 100, пак се свалят и така... Такива резки колебания и в такива граници няма как да са нормални. Аз дори не играя игри - ползвам машината единствено за сърфиране, фейсбук или уютуби. Иначе ще пробвам с премахването на актуализациите.
  7. По тази логика доста хора трябва да се оплакват от подобен проблем, но какъвто и да е сериозно се замислям да сменя ОС с Луникс или някоя друга. То вируси, не знам си какво, аман!
  8. Хубава работа, щом и преинсталацита не помага... С Уиндоус 10 ли си? Някаква промяна? Пробвах и дезактивирах доста от опциите, само това с регистрите не съм изпълнил, понеже не съм достатъчно компентентен - ще взема да направя нещо дето не трябва. Възможно ли е проблемът да е хардуерен? Мисля, че някъде четох нещо подобно...
  9. Хм, забелязвам някои разлики между това, което показва програмата и диспечера... System Idle Process.txt
  10. Извинявам се, че така разпокъсано, но нямах представа как да снимам всички процеси, но това са всичките. Успях да деактивирам актуализациите.
  11. Влязох в Настройки, оттам в Разширени опции, но единственото, което успях да поститна е Уведомяване за планирано стартиране. Никъде не видях опция за изключване на актуализациите... Излиза ми, че устройството е актуално. С Уиндоус 10 съм.
  12. За извество време работи до 2-3 процента, но отново се наблюдават покачвания в рамките на 15-17 процента. В момента, в който пуснах една програма да сканира - започна да скача до 60-70 процента...
  13. Въпросът е спорен. В новия правописен речник на БАН от 2012г. казуса не е разгледан, понеже, доколкото ми е известно, има спор и между самите езиковеди по този въпрос. Някои разглеждат моля като междуметие, други като елиптично изречение. Ако приемем, че моля е междуметие или частица - трябва да го отделим независимо, че е през съюза да. Ако приемем, че е изречение - влиза в сило описаното правило. От което заключавам, че запетаята пред моля е факултативна (и това не е само мое мнение.) В конкретният случай не бих поставил запетая, но в други - да. Пр: Моля, седнете. Моля, дайте си личните документи.
×
×
  • Създай ново...