Jump to content

tikotrakata

Потребител
  • Брой теми

    47
  • Регистрация

  • Последно посещение

tikotrakata's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Да, сори за неуточнението. Става въпрос за win 7. Стигнах до факта, че по някаква причина D дялът е с променена файлова система и сега е в RAW формат.Има ли начин да я променя отново в NTFS без формат?
  2. Здравейте! Появи ми се странна грешка в /D дяла.Като искам да влезна ми дава грешка : "/D не е достъпна Параметъра е неправилен" а иначе C:/ си работи без проблем. Сканирах за вируси с НОД-а и после за спайчета с malwarbytes, но всичко е ок! Някакви идеи
  3. Здр. Пробвах да разделя харда си с тази програма. Направих всичко и след рестарта започна да зарежда разделянето. Обаче стигна до 50 % и там заби, чаках цяла вечер и не помръдва.Как да процедирам от тук нататък ,да го рестартирам ли?
  4. Запознат съм горе- долу с нещата, не е от нета. Според мен е някакъв ъпдейт свързан с fireware-a на 7-цата, но не мога да ги върна.Последният път преинсталирах Уина и всичко тръгна перфектно. Сега пак така ще се спасявам, явно. П.с. Да ви питам има ли друг ,по-мощен начин за рестор на Уина, от този който е вграден?
  5. Днес напревих един speed test и се оказа че с бързината на нета няма проблем, а като свалям p2p тогава е само проблема.пробвах с различни торент клиенти и при всички сякаш имам ограничение. До Swastica: Не знам за никакви суеверия на гълаби, но със сигурност знам, че проблема не ми е в доставчика.
  6. Здр. След ъпдейт на OS ми намаля скороста на сваляна драстично, от 5,6 mb/s на 2.5 mb/s и сякаш е ограничена.Как да разбера кой ъпдейт ми е направил тази беля и дали ще мога да го деинсталирам.Пробвах със system restоre-а ,но за жалост най-старият ми възможен point е този след ъпдейта.
  7. Проблема се оправи..след сервизБлагодаря ви за помоща все пак! P.S. Сега поне си имам и работещо DVD.
  8. Май дъното на лапа не ми поддържа флаш през USB:(
  9. То не е една беля...и CD - то не ми работи, иначе щеше да си го преинсталирам...Някакви идеи за справяна с проблема?
  10. Пак същата работа.Сега само ми добави и Администраторският акаунт ,освен моя:( Но и като се опитам да влезна и като Администратор пак изписва "Loading settings..." присветква ми десктопа и пак ме връща на Welcome екрана.
  11. Здравейте! Проблема е там ,че като искам да стартирам Windows-a (XP), стига да екрана с Log On.Kликaм на моя акаунт.Вместо да ми зареди, ми пресветква екрана ,виждам за секунда десктопа си и после пак ми дава същия екран с User Acount иконка.С лаптоп Acer Аspire 3000 съм.
  12. Здравейте отново.Всичко работеше перфектно, но днес реших да пробвам с един лаптоп с Windows 7 и N-серия WiFI, работи когато съм до Access Point-а и не зарежда нета когато съм до рутера.От какво може да е проблема?
  13. Благодарско за инфото.Получи се.
  14. Здравейте! Моля за малко помощ.Имам рутер TP-link WR542G работи без проблем, но искам да удължа обхвата му и за това намерих един Accsess Point ТP-Link WA-501G с който се опитвам да го свържа безжично.Та въпроса ми е как може да стане...,като repiter ли трябва да настроя AP?
  15. Благодаря ти Night_Raven!За пореден път ми помагаш.
×
×
  • Създай ново...