Jump to content

mat ragan

Потребител
  • Брой теми

    19
  • Регистрация

  • Последно посещение

mat ragan's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Свободното ми място е цели 61 гигабайта,като се има впредвид че допреди съвсем скоро бе няколко гигабайта.А защо може да ми няма pagefile.sys и как мога да го възстановя.Незнам какво означава Steam директория.Нямам друг свободен дял където мога да преместя обемните папки.Ще трябва да разделям още диска,но преди това мисля да направя огледално копие.
  2. Не става с F5,както и с който и да е друг F клавиш.Аз си знаех че системният дял трябва да е отделен,но така го купих с направени два дяла и на значително по-големият бе Windows.Незнам защо са го направили така и не съм се занимавал да го променям.Как сега да го направя?
  3. Драйверите ги актуализирах,Сривове от тогава засега нямам,но от известно време не винаги страниците ми се зареждат,а и нета ми на моменти не е с очакваната скорост,пък и системата като цяло ми се струва малко бавна.Освен това изчезна съобщението на WinPatrol.Лаптопа не е минавал профилактика и почистване.Все още е в 2-годишна гаранция,която изтича след няколко месеца.Тестът на твърдият диск бе дълъг.ExaFlor,от така написаният цитат на английски,неразбирам някои неща.Обяснете,ако обичате на български като на профан като мен какво трябва точно да направя.Част от съдържанието на папка temp изтрих.Другата не ми позволи.Не мога да намеря къде се намира папка %windir%.
  4. Memtest показа 0 грешки,а другата програма-Test Result:Pass
  5. Благодаря!Ще ги направя тези неща,но проблем има някъде.Вчера например след поредният срив,не можах да върна Интернета.Чак след рестарта се оправи.Освен това след всяко стартирване от известно време WinPatrol изкарва първото съобщение,след което като натисна "да" се появява другото такова,а ако натисна "не" след малко пак ми го изкарва.
  6. Не,не винаги!Понякога се оправя и без да ми излиза съобщението за Wi-Fi адаптера.Просто последният път така стана.
  7. Споменах го защото си мислех че може да има някаква връзка със случая,но явно греша.Благодаря за отговора!
  8. Здравейте!Тази сутрин ми се случи нещо странно.Без да съм правил нищо с него,скайпа ми се изключи и след малко пак ми се включи.Не помня досега да ми се е случвало такова нещо и искам да попитам на какво би могло да се дължи това.И да допълня...малко след публикуване на тази тема Malwarebytes Anti-Malware ме информира че базата от данни ми е остаряла.
  9. И двата файла са си там,но какво от това.Предполагам че ще трябва да рестартирам всеки торент файл който съм свалил от някъде,което ще е голяма играчка и се губи всякакъв смисъл.
  10. Здравейте!След дефрагментация ми изчезнаха всички торент-задачи от utorrent.Знаете ли как мога да си ги върна?
  11. Нямам добри спомени от Format Factory.С прекодиране качеството на аудиото ще падне,а понеже съм останал с убеждението че тази програма не е особено добра,вероятно качеството ще падне драстично.Затова мисля този вариант да го оставя като краен.
  12. Тъчпада не се завърна както трябва,т.е. показалецът се движи,но нещо не работи.Не скролирва и управлението става чрез бутоните,а не с почукване.Хардуерните идентификатори на Lenovo pointing device са:ACPI\VEN_ETD&DEV_0624;ACPI\ETD0624 и *ETD0624.
×
×
  • Създай ново...