Jump to content

donko

Потребител
  • Брой теми

    15
  • Регистрация

  • Последно посещение

donko's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Пак да ви питам нещо свързано с музиката и специално програмата ImgBurn. Не мога да намеря опцията, която записва песните в последователността, в която съм ги заложила по подразбиране. Пробвах и като проект да ги запиша, но отново при прехвърлянето им на диска програмата си ги записва на някакъв случаен принцип. Има ли възможност това да се промени?
  2. Тези насоки ги пробвах, но честно казано пропуснах някои точки защото ми се видяха излишни. Ще взема пак да пробвам, но този път стъпка по стъпка пък да видим.
  3. Шегаджия . С гръцката писменост се оправям и с класическата клавиатура. Защо това да не стане и с японската?
  4. Еврика!!! Дискът тръгна . Програмата, която бях свалила burn4free въобще не искаше да тръгне, след това пробвах с препоръчаната по-горе imgburn и с нея стана. Направи ми впечатление, че при записа въпреки, че бях избрала опцията с файлове, преди прехвърлянето програмата ме попита искам ли mp3 да се запишат като аудио или нещо подобно, натиснах да и въпреки това успяха да се съберат всичките песни, които си бях подбрала. Дали това не беше тънката работа? Сякаш ги възприе хем като файлове, хем като mp3, хем като аудио файлове. Какво да кажа, щом диска тръгна в колата си беше здрав кеф с axel rudi pell, deep purple, iron maiden и останалите. Благодаря на всички за насоките.
  5. Имам проблем с добавянето на японската азбука. Добавям си я от стандартното меню в language toolbar, обаче не ми излизат азбуките. При активиран японски клавишите продължават да си щракат на латиница. Нещо друго трябва ли да добавям, за да мога да пиша на японски?
  6. Засега свалих burn4free, ImgBurn по-добра ли е? И CD-R пробвах. А диска, който касетофона чете не се знае каква марка е, т.е. нищо не пише на него. По принцип на лаптопа не тръгва verbatium, с другите tdk, sony и pricon всичко е ок.
  7. Благодаря ще пробвам друг софтуер и ще прочета другата тема. Дано проблема да не се окаже в записвачката.
  8. Имате ли някакви идеи как да оправя проблема? Не може да е толкова сложно да се запише CD.
  9. Чете, да. Чете и обикновен диск записан в аудио формат. Но чете и диска на моя познат, който е със 130 песни (а се предполага, че той не е аудио формат).
  10. За съжаление диска с песните не тръгна. Записвах го на най-ниска скорост. Тествах го на лаптопа свиркаше, а в колата не иска. Какъв може да е проблема?
  11. Браво! Успях да събера наличните 160 песни на CD-то . Остава и в колата да тръгне.
  12. Да, тази опция не я пробвах - да не записвам диска като аудио формат. Може пък и да стане така. Най-вероятно DVD-то няма да ми свърши работа, защото ще го ползвам за касетофона в колата. Забелязвам и, че в cdburnerxp features (cdburnerxp . se/features?lang=en) пише следното "burn mp3-CDs to store many audio files on one single disc" и са го сложили в опциите за " Create Data-CDs/DVDs, обаче кой да обърне внимание. Светнах се, когато ти спомена за обикновен диск с файлове. Дано да стане така.
  13. Мерси, значи това е проблема. А какво може да е cd-то ако не музикално? В cdburner пробвах и с dvd, обаче пак ми даде грешката, че нямало място, а dvd-то има 4,7 гига байта свободно пространство. Значи диск на един познат е събрал 130 песни и при това работи с авто касетофон, как става тази опция? Лошото е, че на диска не пишеше нищо, cd ли е , dvd ли е и оттогава се чудя как става.
  14. Някои има ли представа как мога да запиша повече mp3 на CD? Свалих си програмата cdburner, но пак не мога да запиша повече от 70-80 минути музика. Интересуваме дали някой знае как мога да компресирам файловете с тази програма, така че да запиша повече от 10-13 песни на един диск?
×
×
  • Създай ново...