Jump to content

Boyandra

Потребител
  • Брой теми

    9
  • Регистрация

  • Последно посещение

Boyandra's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте. Винаги, когато включвам лаптопа си, влизам с потребителско име Administrator и после с ок. Днес, без да искам изтрих потребителското име и когато се опитах да го напиша пак, се оказа, че клавиатурата е настроена на кирилица, и няма как да си въведа потребителското име. Бихте ли ми казали как мога да сменя езика от клавиатурата, или по някакъв начин да вляза в старт менюто?
  2. Благодаря ви за помощта. Днес проблемът ми се реши съвсем неочаквано. След поредното преинсталиране на драйверите на мобилния ми стик, изведнъж интернета тръгна.Неочаквано, понеже да шест месеца съм инсталирала и деинсталирала драйверите стотици пъти и нищо.Иначе жълтата удивителна върху минипорта остана, но явно не е бил в това проблема. Още веднъж благодаря за съдействието.
  3. Нямам представа как да кача снимка тук...Но това е всичко, което пише като информация в прозореца. Предполагам, че трябва да тегля драйвер, но не знам къде да търся. Нямам и инсталационен диск, тъй като този ми лаптоп е втора ръка и нямам никаква идея какво са качвали на него, и какви драйвери са инсталирани. А да знаете откъде мога да го изтрия тоя порт, тъй като с десен бутон не ми разрешава деинсталация?
  4. Ами като стигна до drivers, и ги отворя, ми излизат стотици неща, като единственото подобно е с име ndistapi. Като кликна върху ndistapi ми излизат два графи details и about. В details в едно поле е записано ndistapi, sys и под него: General Complete name : C:\WINDOWS\system32\drivers\ndistapi.sys Format : MZ Format profile : Executable / Intel i386 File size : 10.3 KiB Encoded date : UTC 2011-07-08 14:02:00 Във втората графа about- са хоумсайта и съпорта, чиито линкове написах в горния пост.
  5. Благодаря. Да, има я, като я отворя и щракна на "детайли", излиза отново това-This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31). Когато щракна върху about, излиза houmpage:http://mediaarea.net/bg/MediaInfo и Support: http://forum.doom9.org/showthread.php?t=96516
  6. Извинявам се, но не знам кое точно е папка C.. с кои команди трябва да стигна до нея?
  7. WAN Miniport (iPX) # 2 Driver Provider Microsoft Driver Date 01.7.2001 Driver Version 5.1.2535.0 Digital Singer Microsoft Windows Component Publisher Device type Network adapters Manifacturer Microsoft Location Unknown Device status This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) Driver files C: WINDOWS system 32 DRIVERS ndistapi. sys Операционната система е xp. Ползвам два стика за мобилен нет, но на този лаптоп нета на Виваком тръгва, а на Макс телеком-не. Иначе драйверите на макс се инсталират успешно, но не намира мрежата. На другият ми лаптоп имам нет и от двата оператора. Във Device Manager единствено върху този минипорт стои удивителна.
  8. Имам проблем с wan miniport( IPX)# 2. В Device manager ми излиза със жълта удивителна и флашката ми с мобилен нет не може да се свърже с интернет. Опитвам се да ъпдейтвам, но не се получава, а системата не ми позволява да го изтрия. Търсих драйвери, но не мога да открия. Може ли да ми помогнете със съвет? Лаптопът ми е HP compaq 2510 p Netbook.
  9. Първо искам да се извиня, ако темата ми не е за този раздел, но не мога да се ориентирам все още във форума. Проблемът ми е следният. Ползвам мобилен интернет от Виваком и Макс Телеком поради трудности, с окабеляването на сградата, в която живея. След като станах абонат на макс телеком се оказа, че единият ми лаптоп не приема въпросния нет. Обадих се на поддръжката на оператора, казаха ми, че възможните причини са две - лаптопа ми е с Авира, а драйверите на Макс телеком не били съвместими с Авира. Смених антивирусната-нищо. След това ми казаха, че вероятно драйверите на макс телеком и другия интернет на Виваком си противодействат и да деинсталирам тези на Виваком. Направих го и пак нищо. Въведих ръчно ай пи адреса, пак нищо, не може да открие мрежата. В същото време другият ми лаптоп, също е с антивирусна Авира, също е с инсталирани драйвери на Виваком, а си работи без проблем и с двата нета. Постоянно редувам на него стикчето на Виваком и стикчето на Макс телеком, никакъв проблем. Искам да ви попитам, имате ли идеята каква може да е причината и евентуано какво още да опитам? Възможно ли е в самия лаптоп да има отметка някъде, или някаква забрана...просто не знам къде и какво още да търся. Благодаря ви.
×
×
  • Създай ново...