Jump to content

Black Power

Потребител
  • Брой теми

    28
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Black Power's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Какво моля!? Ако си пипнал някаква зараза която е обханала и друг дял / диск и???? Преинсталираш и сед малко цялата система отново е инфектирана!? Какво - започваме да чистим с антивирусни инструменти или се чудим защо след преинсталацията нещата пак не вървят добре! Мина времето на 98 и XP, където се правеха периодичните "профилактични" преинсталации! Днес повечето- казвам повечето, че да няма пак "моля", преинсталации се налагат заради предизвикани тежки поражения по ОС от вирусни атаки или неграмотно използване на оптимизатори!
  2. Нямя да възстановите много! Добре е да се форматират всички дискове и дялове при преинсталация и това с цел да си подсигурите напълно чиста нова ОС! Лошото е когато не правите бекъп на важна и ценна информация! Днес сте направили грешка, но утре може да прихванете криптовирус и тогава .........!?!?!
  3. Най - вероятно сте се заразили с нещо! Спрете да разнасяте тази флашка! Проверете машината с https://www.malwarebytes.org/antimalware/ и https://free.drweb.com/download+cureit+free/?lng=en или потърсете специализирана помощ! Тук във форума също има обособен раздел!
  4. Хъм! Нямам опит с тази 64 битова ОС!!! Не се наемам да коментирам! 10-ката си има не малко проблеми като бъгове и пр! Нека някой с повече опит се включи!
  5. Малко повече информация за машината както и ОС ще да е добре да дадеш! Като за начало: - Проверка за зарази със специализиран софтуер! - Спрете всички ненужни "екстри" със специализирана програма или ръчно. - Почистете и оптимизирирайте с CCleaner - Деинсталирайте ненужните програми или тези с дублиращи се функции - Направете проверка на диска за неговата изправност!
  6. Няма такава! Т.е. има, но те пък генерират интернет трафик! Това са познатите Скайп и Вайбър!
  7. Описанието на руски си е много добро! Повечето от въпросните функции може да изпълните и по друг начин т.е. не се педлагат някакви нечувани чудеса! По скоро това е допълнителен пакет инструменти! Какво имаме най общо: - Нулиране или връщане настройки по подразбиране в сучая за браузърите ИЕ и Хром, като и настройките на Защитната стена, Прокси настройките, Интернет настройките и пр! Някои от настройките са си активирани по подразбиране! Настройките по подразбиране са си достатъчни, а интерфейса е достатъчно интуитивен, че да предизвика затруднения в работата на този добър и в същото време изключително простичък инструмент!
  8. А, защо искаш да активираш тези допълнителни опции! Програмата си работи повече от чудесно в режим подразбиране! С допълнителните функции най много да си навлечеш главоболие! Превеждаш значението на цитироното в Гугъл преводача, ако те бърка руският език и ще получиш отговорите! Виждам вече сам си разбрал донякъде какво ще предизвика маркирането на допълнителна опция!
  9. Много е писано за това, но......! Батериите на мобилни телефони, лаптопи и таблети са индентични и се различават единствено по капацитет и размер! Като такива правилата за правилна експлоатация също са единни т.е. както експлоатирате батерията на мобилният си телефон, то така експлоатирайте и на лаптопа, таблета! Най важното: - не оставяйте незаредена ботерия в продължителен период от време! - не нагрявайте - не използвайте при раздуване или протичане! - зареждайте винаги с препоръчаното от производителя зарядно устройство Другото е въпрос на късмет относно това - колко дълго ще ви служи!
  10. Чета, чета и нещо не разбирам! Защо трябва на всяка цена да използва преносимата си версия!?? "Свалените филми са на същия диск" - това пък какво общо има???? В някои европейски държави, споделянето на пиратско съдържание би могло да ви донесе главоболия! Има наложени и определени рестрикции
  11. Мога само да предполагам - Не задавш опция "Деинсталирай", а опция "Промяна" и после "Промени", където трябва да деактивираш въпросният компонент!
  12. Странно! Сподели точно с коя версия си? Би ли споделил снимка на облика на този браузър? Не ми се експериментира за да пробвам това нещо за да видя само визията му! Инак, щом казваш, че не ти е нужен, то защо не го деинсталираш????
  13. Малко повече информация за машината би била добре дошла! Казвате, че машината е била профилактирана и ремонтирана в сервиз! Обърнете се пък към тях за обяснение! Казвате, че сте преинсталирали машината, което ме навежда на мисълта, че няма зараза! Сетих се за една машина, която правеше този номер при, която се оказа като причина отлеващ се чипсет! Възможно е и при вас дъното ви да е започнало да "умира". Възможен е и дефект на RAM, LAN, Видеокарта. Все пак една проверка за вируси е препоръчителна!
×
×
  • Създай ново...