Jump to content

Камето

Потребител
  • Брой теми

    17
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

Камето's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Абе Ванка може ли да ни казваш кога са следващите изяви на наще независимо дали са контроли или нещо такова ако можеш и европейското първенство да ни кажеш кога е май 2009 ама кои дати? МЕрси предварителноо!
  2. абе най-гадно според мен щеше да е ако играехме срещу бразилия защото както и стоев каза че поне руснаците имат сходен с нашия стил на игра и ги познаваме повече от колкото бразилците така че жребия е сравнително добър а и не можем да се надяваме на по-лесен защото това са мачове на доста голямо ниво и битката на олимпийското злато ще бъде безмилостно жестока
  3. Е, малко кофти ама важното е че ги бихме тия испанци и си запазихме възможностите за 1-во- то място в групата и за финалите в Бразилия! А, дали е възможно ако не успеем да сме първи да хванем уайлд карда???А някой знае ли какво става с Ники Николов?А наистина ли Мартин Стоев няма да пътува за Финландия, тогава помошник треньора ли ще извърщва смяните и другите работи?Мерси предварителнооо! Абе искам да ги мачкаме наред!Да ги размажем, момчетааа!!!
  4. Хайде момчета! Стягате се и...ГРЪМ!!! Та на НУЛА!!! Стискаме палци!!! 03:00 всички пред тивитата!
  5. според мен това че паднахме се дължи на малкия опит на играчите на терена в смисъл още са ни младички и малко емоционално играят! наистин много се радват като спечелим точка дани милушев като направеше готина точкова атака търчеше напред-назад но и много бързо се здухаха! мисля че им трябва малко по голяма сигурност която може да се внесе с поне още един - двама от старите играчи поне пламен и казийски то и те трябва да си починат де ама...! за олимпиадана обаче мисла че ще сме като ГРЪМ ОТ ЯСНО НЕБЕ!много са ни готини и малдичките ще се отракат! УСПЕХ им пожелавам и малко повече КЪСМЕТ! Аре тая вечер пак всички пред тв-тата! И да падне и да бием...! Важното е подкрепата, момчетата се нуждаят от нея!
  6. егати якото супер ох ама така им се кефа и на тия новите момчета направо ме радват на мах отборчето ни е супер успех им пожелавам и да продължават все така!
  7. ей ако можеш да направиш такова и за олимпиадата ама не само за волейбола ами и за всеки спорт който има българско участие ще е супер!!!
  8. Аз се поразрових малко и видях че нямаме много турнири тази година само Олимпийските игри, Гранд При май до колкото видях и Световната купа ама тя е чак октомври, ноември някъде.
  9. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееееееее аз си мислех, че и ние ще участваме пък нищо че имаме квотаа ЖАЛКО!!! А какво има след това? Някакви европейски турнири няма ли?
  10. кога ще е следващата изява на наще като отбор май някъде през януари някай знае ли повече?
  11. Готови сме! България-Аржентина 3:0
  12. Аз мисля, че в днешния мач във втория гейм като влезе Боян и той така с доста мощ и хъс успя да зарази съотборниците си.(поне така е според мен де) А и друго днес мисля че на Андрей Жеков не му вървеше много много в разпределянето (все ниски топки или ни ги даваше на правилния човек), но сервизът му беше супер! Правеше серии, ако не се лъжа имше и асове. Да не забравяме и Теди, който спасяваше страхотни топки! Но, естествено победата ни днес се дължи на целия отбор. Така, че БРАВО и да продължадат в същия дух, а ако така им е по-лесни нека дават по един гейм!
  13. Бразилия пада от САЩ, САЩ пада от Пуерто Рико, Пуерто Рико пада от България !!! Не сме ли добри???
  14. България-Египет 3:1 малко се утпуснаха момчетата в третия гейм и за това имахме проблеми, но все пак ние сме №1 А да не забравяме, че Мартин Стоев използа всички момчета, а Египет си игра с титулярния отбор! А само да добавя за тези които не знаят, че разпределителят на Бразиля не е в Япония!
×
×
  • Създай ново...