Jump to content

Cheers

Banned
  • Брой теми

    71
  • Регистрация

  • Последно посещение

Cheers's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Още едно мнение от едно място в нета Цък: Аз махам батерията, когато използвам за много дълго време лапопа в горещо време, каквото е сегашното.
  2. Аз не разбирам въпроса ти... За Symantec Endpoint Protection виж какво пише ето тук: Цък
  3. Удебелените пиратски версии, които е дал за пример ozic са самоделки, правени (или "сделани" - бел. от руски) с nLite. Вероятността да има огромни проблеми след инсталация на самоделка са много. Но все пак ETH0 се "славят" със сравнително добрите и стабилни "рилийзи". Аз не бих рискувал. Чистият оригинал на Майкрософт е най-доброто.
  4. Може да погледнеш една програма: Hotspot Shield - Цък. Това не е съвсем по темата, но е от полза.
  5. Може също така да пробваш Taskbar Repair Tool Plus! на Kelly's: Цък и в добавка на предложението B-boy/StyLe/ за вероятен проблем с UPnP това: TrayIconsOK! - Цък.
  6. Във Word има toolbar - Forms и с него може да отключиш или да заключиш полетата за попълване. Това е бутон от Forms, който прилича на катинарче. После може да запишеш (save as) файла като шаблон (template). От шаблона после може да правиш каквито искаш документи, като дефинираш полетата, които трябва да се попълват (text form field, check box, table).
  7. Incredi, от кой сайт си дръпнал Adobe Acrobat 8 Professional? Пробният период не е 15, а 30 дни (Цък) и се изисква регистрация (Цък). Може би бъркаш нещо.
  8. Това става ли - Age Of Pirates: Caribbean Tales FAQ: (Цък)?
  9. Съгласен съм донякъде. Аз само дадох пример с eдин официален списък от програми - PowerToys на Microsoft, които не са включени в инсталационния пакет на Wndows XP и може би са насочени повече към функционалност и настройка. Подобен набор от програми има и в Sysinternals Suite (Цък), пак oт Microsoft. Вторият пакет е значително по-сериозен. Според мен този въпрос е повече от спорен. Много зависи какви ще са двете операционни системи, като вариантите са много. Например: Windows - Linux, Windows - MacOS, Windows - Windows и други, има варианти с три и повече системи на едно ПС. Според мен един вариант Linux - Windows при коректна инсталация и добре подредени дялове може да има огромна полза за потребителя. За Windows почти винаги има опасност от непредвидима внезапна загуба на данни заради вирус, троянец или нещо подобно и другата операционна система може да е от полза. Повечето добри Linux дистрибуции имат инструкции и ръководства за съвместна работа с Windows. За съжаление за работа с две и повече операционни системи на едно ПС се изискват доста сериозни познания, четене и внимание и наистина не е за начинаещи.
  10. Нямам предвид само SyncToy, а останалите програми, включени в Microsoft PowerToys. Например за Windows XP те са: Color Control Panel Applet, RAW Image Thumbnailer and Viewer, ClearType Tuner, HTML Slide Show Wizard, Open Command Window Here, Alt-Tab Replacement, Tweak UI, Power Calculator, Image Resizer, CD Slide Show Generator, Virtual Desktop Manager, Taskbar Magnifier и Webcam Timershot.
  11. Добре написано! Аз имам едно предложение, с което не желая да задължавам автора - в това ръководство ще е добре да има мнение за Microsoft PowerToys. PowerToys на пръв поглед са само за Windows XP, a за Vista вероятно ще бъдат преименувани на Ultimate Extras скоро след излизането на SP1. Например SyncToy v1.4 от Microsoft PowerToys има версия, предназначена не само за XP, но и за Vista: Цък.
  12. Ако става дума за Tea Timer на SpyBot S&D и ОnGuard на Spyware Doctor - не си пречат с НОД 32 (използвам чужди мнения от няколко официални сайта и форума), но и не помагат особено. Една добра защитна стена е по-добрият вариант за комбинация с НОД 32. За съжаление не използвам НОД 32 и нямам никаква представа как работи с различните (според това от кого са произведени) защитни стени.
  13. Incredi, грешиш - ZoneAlarm Pro няма антивирусен модул. Друга програма - ZoneAlarm Internet Security Suite има антивирус, виж сравнението на програмите от ZoneAlarm: Цък. Подведох от въпроса ти и без да му мисля дадох доста объркващо мнение за ZoneAlarm Pro, имах предвид нещо съвсем друго.
  14. Защо да опитва друга програма? Moже би има по-добри, по функционални или "по-хубави" програми от ZoneAlarm Pro? Аз мисля, че ZoneAlarm Pro може да се настрои и ще върши добра работа. Ако се използват отделни програми за стена и антивирус е възможно и доста често се получава конфликт на интереси, когато производителите на програмите са различни фирми. Резултатът от това почти винаги е взаимно забиване при работа, обновления, нестабилност...
×
×
  • Създай ново...