Jump to content

Denitsa7

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

Denitsa7's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Отнесох го на друг сервиз.Компютъра е тръгнал ,но не знам какво точно са му правили.Казаха ми само,че може да работи две седмици или две години ,каквото и да значи това...
  2. Здравейте отново!Преди време пуснах тема тук във форума за проблем с моя лаптоп.Компютъра първо правеше проблем докато беше на stand by , когато се опитвах да го събудя даваше черен екран за минута-две и след това тръгваше.После започна да прави същия проблем при стартиране,докато преди няколко дни спря изобщо да зарежда.В момента ,в който се опитам да го пусна дава черен екран вентилатора работи и до там.Носих го два пъти на сервиз.Първия път казаха ,че проблема е между хард диска и батерията.Занесох го в къщи работи 2-3 дни и тотално отказа.Втория път вече ми казаха ,че е от дъното и ми предложиха да ми дадат 80-100 лева и да го вземат за части.Сега съм пред голяма делема какво да го правя,защото определено нямам пари за нов компютър, а за ново дъно ми казаха че искат 378лв.,а ако искам да се опитат да ремонтират дъното(защото имало вероятност да го оправят) около 180лв.
  3. Здравейте!Имам лаптоп X50z ,на който дъното му е за смяна.Искам да попитам как да разбера какво дъно трябва да купя (модел)?
  4. За съжаление и при само включена батерия или зарядно го прави същото.Ето снимка от CPUID. http://i1298.photobucket.com/albums/ag49/terithemes/Capture_zpsbb4a3807.jpg
  5. Здравейте!Да започна директно с проблема.Имам лаптом Asus X50z от няколко дни започна да има проблем първо докато е на standby.В момента в който се опитам да го събудя вентилаторите тръгват,но екрана е черен за около 1 минута и след това тръгва.Това го правеше само на standby ,но сега започна да го прави и при включване на компютъра.Натискам бутона за включване и пак черен екран така около минута без да показва логото на Asus след това тръгва нормално.Какъв може да е проблема?
×
×
  • Създай ново...