Jump to content

phantomm

Потребител
  • Брой теми

    3
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

phantomm's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравей niki1002. Изискванията, които имаш са прилични като за преносим компютър, но вярвам, че този може и да ги оправдае. Според мен съотношението - цена/качество в случая е доста добро и компота би могъл да се справи с куп неща от ежедневието - има си почти всичко. Все пак - това е просто "изстрел в тъмното" - ако поровиш малко и си харесаш нещо по-добро няма да е трудно да получиш оценка за него от участниците във форума. Късмет!
  2. Здравейте! Информацията, която давате е супер - подробно и точно обяснение на всеки проблем. Обаче, аз имам следния въпрос - как да се "логна" към уинБоуз машина от линукс? Дистрото, което ползвам е Fedora 7. Мерси предварително.
  3. Здравей ralka. Надявам се, че вече не е твърде късно (т.е. - купила си си преносим компютър), но ако не е - защо не погледнеш този. Той също се предлага от Техномаркет и за цена 1300 лв смятам че е направо "убиец". Процесора е страхотен като за лаптоп, а паметта е 2 GB. Да не говорим, че тежи 2,6 кг, което е супер за 15,4" дисплей. Аз лично смятам да си взема такъв. Евентуален проблем - няма операционна система, но както се казва - "бял кахър". Предполагам за компонентите му се намират всички драйвери за уинБоуз, а най-вероятно и за линукс. Имам евентуални притеснения за драйвера за линукс, за видеото - просто ати имат отвратителен съпорт за линукс, но ще се оправи и тоя проблем. Късмет и успех с избора! Ако все пак намериш нещо по-добро за тези пари - моля те - сподели го!
×
×
  • Създай ново...