Jump to content

pandox

Потребител
  • Брой теми

    92
  • Регистрация

  • Последно посещение

pandox's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. почиствах- няма резултат , ОС е 7 64бита -- на лаптоп къде са тези настройки - ама той се изключва по различно време..?
  2. сложих на долния слот едната рам и той не иска да стартира мига оранжево и синьо захр. лампичка -- явно долния слот не бива ,, след това сложих на горния - работи с една памет неопределено време -- може и 5часа , може и 1 час и 15 мин и изведнъж спира.../ може би е дъното .. или как се влиза в биоса с F2 няма нищо за настройки
  3. Да ...не е в гаранция.Ок . Благодарности.. ше му мислим! Ама в Бургас не знам на кои им викат ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!!
  4. След няколко теста с различни програми и размяна на паметите установих че на единя от слотовете за рам памет като оставя само едната 1гб памет не иска да тръгне и мига в оранжево , ако я сложа на другия тръгва .ама работи ето на вчера 5 часа не е изключвал.. кеф.. обаче днес няма и час се изключи като си мислех че другия слот е проблемен -- правих тестове с S&.M 1.9.1--- мина целия тест и нищо не показа ? Какво да правя..?
  5. Изтеглих memtest - но не знам колко мв да задам в теста ..? като оставя на all unused ram чаках до 1000% и нямаше грешка..? как се настройва..? знаеш ли какво направих... изкарах едната рам памет и оставих само с една -1гб ... и 5 часа не се бе изключил тествах рам ,, тествах на филми , клипове -процесор на 100%-- изледах един филм и след това го оставих включен -- Бях щастлив че толкова време не се бе задържал ВКЛЮЧЕН ..., но както си стоеше и си мислех че всичко е ок и ше купя нови рам памети и взе че се изключи... мамицата му!! Сложих другата памет(която считах за БОЛНА) само тя -- сега го оставих включен и вече час работи -- не знам какво да правя -- да взема да сложа и двете ПАК заедно да видим дали по бързо ше се иключи... НЕ ЗНАМ ВЕЧЕ.. дай съвет МОЛЯ ТЕ..!!!
  6. С коя програма да направя тест на паметта .. мога ли да искарам от другия лаптоп една 2 гб и да я сложа .. па да видя да ли ше се изключи..? Не е не имало признаци да се изключва не е блокирвал нито грешки
  7. Ок ще пусна тези тестове ама какво да следя.? как да разберем кой компонент прегрява..?? Натоварвм 100% процесора с HD клип - не се изкл. после без нищо да правя или сканирам с антивирусната --хоп изключи...?
  8. Да .!! Внимателно проследих всичко!! Нормално ли е вентилаторът така на преселулки да се включва-- кажете с коя програма и какво да следя..?
  9. Не те разбрах....Пробвах го на батерия и вкл. към ел. мрежата ..не съм вадил батерията.. Така .. нека споделя какво стана—намазах със сива паста и капнах вазелиново масло на вентилатора, сглобих и той взе че тръгна .. но, реших да сложа чиста ОС – тръгнах да инсталирам ХР по реме на инсталацията се изключих и се отчаях ... опитах да сложа WIN 7 но в момента в който копира файловите първоначално след изписването на лого се изключи ПАК...така няколко пъти на същото място гаснеше ..:((( Опитах още веднъж и взе че ме пусна и инсталира цялата ОС. Но в момента в който слагам антивирус Есентал се изключи отново , повторно опитах –ПАК...:(( инсталирах останали неща и си викам за сега няма да слагам антивирусна.. ама по късно опитах и взе че се инсталира – после при сканирането на Есентал пак се изключи.. направо побеснях и се отчаях..температурите на процесор не превишаваше повече от 54градуса...пуснах клип HD да го натоваря – процесора отиде на 100% не се изключи пуснах друг – сега пък се изключи .. направи ми впечатление че ВЕТИЛАТОРА се включва прави няколко оборота спира .. няма и 2секунди пак се включва пак спира , пак се вкл и така е постоянно . ... та не знам ТАКА ли трябва да е –( на другия ми лаптоп който е НР вентилатора постоянно върти – не спира въобще ).. НЕЗНАМ кажете така ли трябва да е ..а и за 3 години нямаше никакъв прах след като го отворих вчера - не знам може да е нормално така да се върти и да спира и пак да тръгва – просто ако някой знае при Тошибите така ли трябва да се върти вентилатора..?? АКО има някаква програма с която може да се тества.. МОЛЯ КАЖЕТЕ да се установи от къде идва това ИЗКЛЮЧВАНЕ..!! Сега от сутринта съм го включил и вече около час работи и не спирал , но аз не го натоварвам оставил съм го така..!! Моля помагайте... Сега реших да сканирам с Есентал .. не беше се изключвал около час и след като тръгна да сканира ---БАМ директно се ИЗКЛЮЧИ.. баси.. :(
  10. http://imageshack.us/photo/my-images/580/dsc00014lqd.jpg/ ето снимка дано някой помогне какво да правя..
  11. Ми ше видя по късно да направя снимка ..-- ако е от това че няма добро топлоотдаване ше емай по добре и може би ше се реши ама какво да направя -- благодаря ти за идеите ... моля ако има и други идеи и съвети ПОМАГАЙТЕ..!!
  12. Благодаря ти ! Мисля че не му остава време на процесора да прегрее ..аз вкл. и след завъртане на вентилатора се гаси напълно или остава да свети синия индикатор на захр. но няма никаква активност.. преди малко тръгна и зреди наполовин ОС и и и се изключи... Моля и аз някой да се бкл. с идеи какво да правя --сега съм го разпарчатосал и не знам какво да правя..?
  13. Благодаря за отзичивостта !!! Ами не е показвал син екран -отначало стартираше Уиндоуса и гаснееше ей така след около няколко минути.. различно .. сега не ще да тръгне свети индикаторът на захранването но няма на екрана нищо или се излключва .. Отлепих и вентилаторът той се с алуминиев кожух и после пак го сложих.. така натискам бутона за вкл. светва синята лампа на захр. завърта вентилатора за около 3 секунди и спира и не се появява нищо нито лого нищо само леко вижда че дисплея пресветва и това .. свети си лампичката но няма никой .. задържам бутона и го изкл. Ккаво да правя моля за съвети да установа от къде е -- сега сядам да го разглобявам пак ..
  14. Здравейте ! Може ли за помощ .. Тошиба Сателит А205-S5000 се и изключва когато си иска .Сложих програма за проверка температура -поцесорът не превишаваше 52градуса.Помислих че ме от вентилатора на процесорът . след разглобяване се оказа доста чист и нямаше прах. На практика след старт на бутона тръгва вентилатора и после спира - не знам дали така трябва да е зарежда операционата има няма 2 мин. и изгасва лаптопа. След сглобяване на ново -сега след като натисна бутана за пускане светва лампичката за включване . завърта вентилаторът .. екрана е черен и това е --индикаторът на хардиска не премигва-- задържам бутона 5 сек. и го исключвам - идикаторът на харда премигва и гаснее.. Помагайте какво може да е ..?? След като го отворих не съм слагал паста само разглобих и сглобих а сега не иска и да се стартира ...? Как да го тествам за да разбера от какво е - процесор , видео дъно , ветилатор ... ИМА ЛИ НЯКОЙ СХОДЕН ПРОБЛЕМ И ИДЕИ...? МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ И ПОМАГАЙТЕ!!!!
×
×
  • Създай ново...