Jump to content

ConkoStefanov

Потребител
  • Брой теми

    12
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Не казвам

ConkoStefanov's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Проблема е решен! Имаше няколко кондензатора за смяна. Благодаря на всички за отговорите им!
  2. Добър ден! От няколко дни ме мъчат няколко хардуерни проблема.. компютъра не си влизаше в BIOS само вентилаторите си въртяха и т.н. Проблема беше скапана видео карта смених я ,но старата ми бе направила бела на захранването поне така каза майстора който го ремонтира. Каза ,че вентилаторите са скапани.. ок смених ги но имаше и една изгоряло бяло кабелче (оградил съм го с оранжево на снимката МОЕТО ЗАХРАНВАНЕ Е МАЛКО ПО РАЗЛИЧНО, това не е моето!) в захранването и ми го смениха с някаква по тънко червено (много прилича на това червеното на вентилаторчето, да не казвам същото ) и това и това ме усъмни. Сега не може да стартира от първия път иска няколко пъти ресет явно да загрее не съм много сигурен и след няколко пъти рестарт от кабела отзад си върви нормално от пред въобще не ми бачка ресета само когато си влезе нормално в BIOS-а и по нататък в ОС-а, чак тогава започва да работи копчето за ресет. Някакви идеи? Благодаря. п.с. Преди малко отново пробвах да видя дали е станала някаква магия и се е оправило ( за жалост не ), но има нови "симптоми" при стартиране на екрана излиза най различни чертички шаренийки в много и разнообразни цветове. Сякаш някой първокласник си е играл с боичките.. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif
  3. Не разбирам много от кой настройки ? от къде да вляза ? обясни по - подробно моля
  4. Здравейте ! Конвертирам си едни клипчета те са mp4 формат и са по 350mb към AVI но конвертира към 2-3 часа и ги сваля само някъде с по 10 мб и така с дни трябва да го правя за да станат към 150мб. Мога ли да настроя да конвертира с по 50-60 мб или повече самия файл да стане по малък от първия път?
  5. Да запазвам ги с F10. Не съм сигурен дали дискът е буут-ващ. Дръпнах го от нета ,а как да разбера дали е буут-ващ? И поради какви други причини системата може да не прочита диска ?
  6. Не в началото още. Слагам диска и когато зареди буут менюто цъкам на СД зарежда черен екран изписва по долу че търси в диска. Щом зареди за секунди ме прехвърля на екрана с Safe Mode и останалите. Екрана Welcome to Setup не ми излиза въобще... Да попитам за инфо.. цъкам на буут и сд опцицта ми е на последно място това проблем ли е ? Местя я на първо , но при буут менюто отново е на последно.
  7. Моделът е diamondmax plus 9 120gb ata-133 hdd Диска зарежда и когато тръгне да ми пуска менюто излиза Safe Mode и останалите опции от които която и да избера излиза синия екран и рестарт ....
  8. Technical information : *** STOP: 0x00000024 (0x001902FE, 0xF9C6980C, 0xF9C69508, 0xF9596167) *** Ntfs.sys - - Address F9596167 base at F9589000, DatesStamp 4614fbf1 Това ми излиза на синия екран.... и да дори и от Last Good Known Configuration не ме пуска напред. Не зарежда нацяло само рестарт.
  9. Когато включа компютъра ми излиза менюто на сейф мод и другите м у опции и която и да избера зарежда до някъде . Тогава за части от секундата излиза синия екран и компютъра се рестартира. Някакви идей какво да правя?
  10. Здравейте! От известно време компютъра ми се рестартира и излиза един си прозорец ........... От Event Viewer ми излиза тази грешка. Ето и снимка. Някой ще ми каже ли как да се справя с този проблем ?? Ето такъв екран е http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=rgh1300302078o.jpg (това не е моя екран просто намерих тази снимка в нета за да дам пример, но ако трябва ще снимам и моя )
×
×
  • Създай ново...