Jump to content

Mitko5000

Потребител
  • Брой теми

    7
  • Регистрация

  • Последно посещение

Mitko5000's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. http://tranzit.dir.bg/load.php?id=M37hkJ3nahZHQWkU1605544 Направих тестовете и това са резултатите ако има начин да ги направя и от ипода за да се разбере къде е бъга...
  2. Сдобих се със слушалки SONY MDR-EX50LPR. Те имат обаче един гаден минус - от едната слушалла се чува съвсем слабо. Аз успях да замажа проблема като настройх звука на ипода да се чува повече от развалената слушалка. И всъщност резултатът е ДОСТА ДОБЪР! Сомо дето максималната сила се намали съществено но това не е от проблем. Аз съм доста доволен от слушалките. Много са компактни и като си ги сложиш в ухото много трудно изпадат. Друг плюс е че оплътняват брутално и странични шумове почти не се чуват. Въпросът ми е дали някои знае как да ги оправя така че от двете слушалки да се чува еднакво ? Друго което искам да попитам е дали някой може да ми ги сравни с някои от дадените модели отгоре за да знам дали тези които сте ми предложили са по-хубави Мерси предварително
  3. Ето го теста от ипода http://www.speedtest.net/iphone/562308573.png
  4. Модела на рутера е NETGEAR WGR614 v7 Честно да кажа не знам как да направя пинг тест към ютуб и абв но пък влязох в http://www.pingtest.net и там направих http://www.pingtest.net/result/82424103.png ето резултата не знам дали ще е от полза поздрави )
  5. Здравейте Имам проблем който ми е малко трудно да обясня :Д Разполагам с среднодобър компютър, сравнително високоскоростен интернет и някакъв си рутер на tplink. Самоче имам проблем със зареждането на страници. Има някои страници като абв.бг които трябва да ги презаредя по няколко пъти за да успея да вляза в тях. По големият проблем е, че на ипода който ползвам тези проблеми са много по осезаеми. От устройството много по често се налага да презареждам. А най ужасното е като гледам клип. Много често като гледам клипове например от ютуб не иска изобщо да ми ги зареди или стига до едно място и неще да мръдне и трябва да презаредя клипа. Моля помагайте!!!
  6. Имам нужда от препоръка относно избор за in ear слушалки. До сега съм използвал jvc ha fx1x и не съм много доволен. Представени са за супер басови слушалки а пък според мен не е нищо кой знае какво. Друг минус е че са много неудобни защото са доста големи а пък кабела е изключително твърт което вярвайте ми ужасно отвратително е!!!! Преди няколко дни ми се скъсаха но ги запоих но вече ми писна този ужасен кабел защото слушалките постоянно ми падат от ушите... Сега искам да си купя нови слушалки и ви моля да ми помогнете. Обръщам се най вече към Night_Raven който безспорно е много добър специалист като се има воредвит предните му постове за което го приветствам! Максималната цена която мога да отделя е 40 макс 45 лв. Това. Ще използвам слушалките да слушам от ipod touch 4g САМО И ЕДИНСТВЕНО електронна музика. Затова ми се ще слушалките да са с добър бас. Първоначално модела който си харесах беше a-jays one сториха ми се ПРОСТО ИДЕАЛНИ! Самоче ги намерих за 55 лв а не ми се дават толкова много пари затова ако някой ги намери по евтини някаде да казва . Модели са creative ep630 които са силно препоръчвани в тази тема. Друг модел са akg k324 към които имам специални чувства защото се занимавам непрофисионално с продуциране на музика и си взех akg k99 и наистина много ми харесват. Тааа накратко ще ми се ако може някой да ми каже по няколко думи за дадените модели, ако някой може да ми каже от къде да си намеря a-jays one по евтино и да ми препоръча слушалки с хубав бас ди 42-43 лева Много благодаря предварително!!!
×
×
  • Създай ново...