Jump to content

Katerina

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

Katerina's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. http://www.picvalley.net/u/11/2606_878.JPG Честита Баба Марта! Бъдете живи, здрави, бели и червени във вас да блика щастие и любов! Възраждащата сила на Пролетта отново да озарява с обич сърцата Ви и нека вълшебно да пребъде чрез думите навеки!
  2. Здравей, ето как направих натрупването ти да е на всеки ред, ето така: http://www.picvalley.net/u/427/106744_333.JPG
  3. Ей, оказва си влияние дали си на English UK или US , сега вече съм на English US и имам всичко. А и като прегледах пак темата, то си беше написано от самото начало Поздрави.
  4. Здравей, Tragedy ! Много се зарадвах на тази новина , но определено на моя профил в GMail нямам тези опции. Мисля си, че някой като мен, също ще възкликнат така . Ако на вашия профил в Chats имате бутона Options и Add Contact, то аз на моя профил имам Add Contact и Show all. Реших да отворя прозорец в чат с един от контактите ми, за да видя дали там има бутона Options, оказа се че има, но предлага само една опция и тя е: Block "nickname". Определено това се отнася до хора с привилегиите, които са си направили пощите с покани в самото начало на създаването на самата пощата като такава в GMail. Моята също е с покана, но ето, че нямам тези привилегии. Поне аз така си мисля, незнам дали съм права. Дано по нататък да се появи и тази опция при мен Поздрави.
  5. Аз тепърва ще трябва да се науча да работя с осеви таблици, който ще ми станат ежедневие в работата ми и ще имам нужда от помощ, но ще търся и други ръководства, лошото е че са все на английски и ще ме затруднят.
  6. Здравейте на всички! danina, поздравления за идеята ти за Excel 2003 Аз прегледах и 4-те урока и се оказа, че има наистина неща, който не съм знаела преди, макар и дребни да са те. Сега за новата ми работа ще работя с Excel и ще ви питам във форума ако се колебая за нещо. Оказа се, че в момента страшно много фирми (докато бях по интервюта) във България искат не добри, а отлични познания с Excel, защото основно с него се борави в един офис. Поздрави.
×
×
  • Създай ново...