Jump to content

Bojaldo93

Потребител
  • Брой теми

    40
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Bojaldo93's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Григор, за жалост записа доста слабо представяне на тазгодишния Australian Open. Още във втория кръг трябваше да обръща мач, който губеше 0-2 сета. В първият сет допусна късен пробив за 4-5 и не успя да направи рибрейк, губейки го 4-6. Вторият сет се стигна до тайбрек, в който Григор поведе 4-0, но отново това не беше достатъчно, тъй като след това успя да запише само 2 точки, за сметка на своя противник, който направи 8 и така загуби тайбрека с 6-8. Третия сет започна с размяна на пробиви, като Григор успя да запише още един пробив, с който наклони везните за 6-3. В началото на четвъртия сет, Григор допусна пробив, но направи рибрейк, след което всеки взимаше подаванията си. Стигна се до тайбрек, в който Григор отново поведе с 4-0, но тук не допусна изненада и затвори сета, изравнявайки сетовете по 2. Започна най-важният последен пети сет, в който Григор пръв стигна до пробив за 3-2, но получи рибрейк за 3-3. Отново пробив за Григор, след което успя да вземе подаването си за 5-3. Пол устиска за 5-4 и се стигна до това Григор да затвори мача си на свой сервис. Григор почти се докосна до обрата в мача, тъй като поведе 30:0 и му трябваха само 2 точки, за да спечели мача. Но тук си се ОСРА по Гришовски, тъй като Пол направи 4 поредни точки и се върна в мача. При 6-6 се стигна до решаващ шампионски тайбрек, в който психически Григор не беше на корта. След 3-10, безславно Гришо си взе чантичката и напусна корта, оставяйки изпусната победа там някъде да блуждае.
  2. Шварцман бие Зверев 3-1 сета Баретини бие Рубльов 3-0 сета Монфис бие Андухар 3-0 сета Надал бие Чилич 3-1 сета
  3. Поредния провал. Незнам какво ни липсва и кой е виновен, но ако скоро не се намери и разреши причината ще сме най-смотания отбор който всеки ще бие.
  4. Ех, за кво не играят така всеки път. Въпреки, че паднахме, направиха много добър мач. Трябва да играят винаги така. :bgflag: И къде ни изчезна наща агидка. Догодина европейското първентво сме домакини, заедно с Италия. Турнира ще се играе в 5 града - 2 в Италия и 3 в България. Като в България ще се играе във Варна, София и ................................. ПЛОВДИВ Много се кефя, че ще играят в Пловдив, баси якото
  5. Тва незнам днеска ква гавра беше. Спечелен мач да го подаряваме. Водиш ми 2-1 и 23-20 и ГУБИШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  6. Аз съм на мнение, че точно в тоя мач Алексиев беше най-добрия играч ......... на Сърбите. Нито атака, нито сервиз, нито посрещане. За кво да говорим? Такова туловище е вече, че като спре ептен да играе ще заприлича на Любо Ганев. Какво беше това чудо, още се мъча да го разбера? Бяхме равностойни в първия гейм, но отново Тошко си "изигра" ролята и така Сърбите поведоха с 3 точки. Трябва Алексиев да се маха, колкото е възможно по-бързо и да върнат Казийски. Поне да пуснат младите да се обиграват, за да натрупат опит.
  7. Е като са намалени билетите, може да има хора. Аз най-вероятно ще идвам с 1 приятел (за сега сме само 2-та. може и още да се навият).
  8. А я кажи, колко лева е билета за хубаво масто, се едно гледаш от TV-то. Някаде такова място
  9. Аз искам да дойда, ма търся с кой. Ха-ха
  10. Някой тука да е от София. И ако е, дали ще ходе другата седмица на мачовете ни с Русия.
  11. Ей липсвами играта им, м***а му д**ба. https://www.youtube.com/watch?v=NqHFzc7ROlM Болно ми е да гледам как играят сега. Лошо ми става. 6 поредни загуби, тва е ужас. Това не е България. Не е!
  12. Дано само не излезнем със свалени гащи срещу Русия. Тъй като обявиха състава си за срещите срещу нас. Разпределители: Сергей Макаров Сергей Гранкин Централни блокировачи: Дмитрий Мусерский Николай Апаликов Aртьом Волвич Артьом Смоляр Диагонали: Николай Павлов Денис Земчьонок Посрещачи: Дмитрий Илиних Алексей Спиридонов Денис Бирюков Тарас Хтей Сергей Савин Либеро: Артьом Ермаков Алексей Вербов Накрая можем и да си останем от 12-мача, 12-загуби. И САЩ можем да бием и Сърбия можем да бием. Да вземем поне 1 мач от тея, че е наистина малко излагация. Аз ги уважавам и разбирам, че има контузии и немогат цяла година да са на 100% Много се зарадвах 3-я и 4-я гейм каква игра показаха. Класирането за финали е вече наистина илюзионно, но важно е да влезнат във форма и да показват добър волейбол. Все пак септември идва.
  13. Стягайте се наще. 2 седмици усилена тренировка и да е**м сърбите. Ще се опитам да обясня правилата: От първите 2 групи A и B ще продължат първите 2 отбора + домакина на финалите - Италия. От следващите 3 групи C, D и Е ще продължат първия отбор от всяка група + Австралия. Между тези 4 отбора се играе полуфинал и финал, като победителя се присъединява към истинските финали (първите 2 отбора от А и В + Италия). Така си стават 6 отбора, които се разделят на 2 групи по 3 отбора всяка. Групи H и I . Първите 2 отбора от всяка група отиват на полуфинал и финал, където се борят за медалите. Каква е целта на групите F и G незнам.
  14. Много добре си играха. Ама помислиха мача за свършен и се осра работата. И отново по мъките!
  15. Ако има навити за игра с предикт http://zelka.org/forums.php?action=viewtopic&topicid=201820
×
×
  • Създай ново...