Jump to content

reiban

Потребител
  • Брой теми

    11
  • Регистрация

  • Последно посещение

reiban's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, виждам че доста сте изпиали за Асус X50Z. При мен проблема е че немога да намеря драйвери за WIN 7. Някой ако може нека ми помогне. Мерси
  2. Разглобих го и на дъното до един елемент се вижда доста гаден нагар. От какво ли е станало незнам ама според мен шанса да тръгне това дъно е нищожен. Някой ако има някаква идея да сподели!
  3. Захранването е добре пробвах с друго пак прави същия проблем. Някакви идеи ако има някой нека сподели. Смятам да го разглобя но незнам дали ще има някакъв видим проблем.
  4. имам малки съмнения в захранването, защото като прочетох в инструкциите пише че ако мига лампата на захранването оранжево(тя свети зелено но като реша да го включа и започва да мига оранжево) значи има проблем с него. Но пък като му меря напрежението- дава си колкото трябва, освен да прави проблем като се натвари. След около час ще пробвам с друго захранване и пак ще пиша.
  5. Здравейте имам следния проблем с лаптоп Toshiba Tecra A8 PTA83E . Лаптопа въобще не се опитва да тръгне когато му включа захранването светва лампичката на захранването в зелено и след малко светва на батерията в оранжево и после в зелено и когато натисна бутона за вклюване премигват лампичките и остава да свети само ламапата на захранването и да мига в оранжево. Махнах батерията, RAM и HDD и пак никакви признаци че иска да заработи. Моля някой ако меже да ми помогне ще съм му много благодарен.
  6. Смених харда но проблема си остана. При стартиране изпискав веднъж както да си тръгне нормално и после 5-3-3-3-3-3 пъти между първия сигнал и следващите 5 интервала е малък и може да се сметне че първите са 6, гледах beeps bios кодове но не намерих точния. Някой ако може да помогне ще съм му благодарен.
  7. Имам проблем с един лаптоп HP pavilion dv2000. При стариране излизат шарени кавадратчета по целия екран и нищо не изписва и светват всички копчета. Мисля си че може да е видеокартата но незнам дали може да смени или трябва цялото дъно. Някой ако има идея какво а направя нека каже. И ако знае колко струва дъно или видеокарта да каже. Мерси!
  8. Извинявам се за забавянето. Не е секретен модел но беше останал на работа и незнаех точния модел, но наистина май е от харда защото когато го изкарах вътре в него нещо хлопаше. Сложих го на друг лаптоп и неможа и той да запали. Сега трябва да взема някой друг работещ за да видя дали само харда е проблме.Модела е А20m. Благодаря за отговорите!
  9. Имам следния проблем с един лаптоп IBM, койо е доста старичък. При вклюване и при започване да стартира windows нещо прещраква като реленце и изключва. Когато го пусна да стартира и включа биоса си работи нормално но при излизане от биоса и пак като започне да стардира win-a и изключва. Някой ако има идея от какво може да е нека сподели. Смятам тези дни да го отворя за да видия дали няма някакъв видим проблем който да се отстрани. Благодаря!!!
  10. Здравейте, много ми беше полезна тази тема, но ако може някой да ми каже как да настроя да мога да играя игрите от yahoo, защото когато вляза в стаявта с играчите и ми казва че няма връзка със сървъра, и windows-ки те (XP) игри също ако могат да се настройват с прокси. Мерси
×
×
  • Създай ново...