Jump to content

AALIAS

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

AALIAS's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Един приятел ме посъветва да сложа диск на Xp Professional, а това досега беше Home, също така каза, че за да пренебрегна инсталацията на Home-a, която не мога да продължа трябва когато сложа диска на Profissional да започна инсталиране на ХР-то не чрез NTFS, а чрез FAT. След като сложих диска на Professional се опитах да буут-на първо чрез F11, но дори когато му дадох да буут-ва от СД вместо да излезе прозореца за формат на С и този за NTFS ili FAТ започва да зарежда Уиндоуса по стандартния начин все едно има инсталиран Уиндоус и стига до момента когато дава грешка и се рестартнира(това е началото на инсталацията на графичната част на Уиндоус, която не може да продължи). След което въобще не излиза прозорец за буут-ване. Също така приятелят ми каза, че не излиза прозореца, защото в началото трябва да натисна delete, където в прозореца да дам четене от СД, след това да го запаметя с F10 и автоматично да се рестартира. Сега обаче като натискам delete не мога да влезна в биоса, а напрраво започва зареждате на сетъп и след време излиза грешка: cdrom.sys is corrupted. Какво да правя?
  2. Имам C и D видях че има възможност за изтриване на диска, но ме беше страх да не направя някаква голяма поразия А можеш ли да кажеш само как се създава после пак С PLS?
  3. Здравейте, Започнах да си пренисталирам Windows, но точно когато текстована инсталация завърши и започна графичната ми излезе грешка на която пишеше че диска е повреден. От нето вече е правена преинсталация възможно ли е това да е проблема? Свалих и друг Windows но когато го сложа в компютъра излиза който е стигнвал до графичната част и вече не мога да и да форматирам като започна нова пренсталация. Когато сложа новия диск и опитам да запиша Windows-а на С диск ми казва да избера друг диск. Някой може ли да помогне по този въпрос :(
×
×
  • Създай ново...