Jump to content

Pifi Pedala

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

Pifi Pedala's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Виждам колко си се оправил направо си цъфнал ,троши си главата сам като искаш.
  2. И-В-А-Й-Л-Ообади ми се на скайпа ако искаш да научиш нещо ,ако не си гледай от сайтове и други глупости.
  3. Там където искат пари не се правят убеснения по форуми как става защото тия ще вземат мерки веднага и ще почне една гоненица ти вадиш адресите тия ги променят и така нататък.За това ти казах обади се на скайпа хем по бързо ще стане и няма никои нищо да знае.
  4. А бе ти май не разбираш казвам ти вместо да се мъчиш да записваш от сайта им с хиляди реклами изваждаш адресите и ги пускаш в Симпле ТВ и си ги записваш когато искаш има и таймер и всичко.Ето ти прост пример от Словашкото Войо rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://195.168.10.68:1935/live playpath=markiza.sdp swfUrl=http://voyo.markiza.sk/static/sk/shared/swf/flowplayer.commercial-3.2.4.swf pageUrl=http://voyo.markiza.sk/zive-vysielanie/?channel=markiza_HQ Пускаш в Симпле ТВ и записваш а ако се пробваш да запишеш от сайта им http://voyo.markiza.sk/ не само че няма да го видиш тоя канал а ще трябва и да платиш за това.Ето ти сайта на Симпле ТВ http://plst.agilityhoster.com/ сваляй го и прави каквото ти казвам ако не си троши главата. Запис сега няма да ти правя и на тоя канал но е същия като на бтв.
  5. VeselushkoЕто ти адреса от БТВ за Simple TV и запис от 1 минута в същия player rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://85.14.24.35:2017/ios/btvbglive live=1 swfUrl=http://images.btv.bg/fplayer/flowplayer.commercial-3.2.5.swf?0.6525113033130765 pageUrl=http://www.btv.bg/live/ http://www.4shared.com/rar/z1fg9Eb7/btv__08-04-2013_15-27-41_.html
  6. Изваждаш адресите от това което искаш да гледаш и ги пускаш в VLC;Potplayer;Simple TV.Там можеш вече свободно да ги запишеш като си направиш допълнителни настройки.Ако не знаеш как да го направиш обади се на скайпа да ти обясня как подробно да го направиш.
×
×
  • Създай ново...