Jump to content

icemans

Потребител
  • Брой теми

    26
  • Регистрация

  • Последно посещение

icemans's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. В 5ч. сутринта на Понеделник ли?
  2. Я кажете сега мачът с Венецуела отколко часа е?
  3. Да ти кажа след като изтрих записа от полето ХРОНОЛОГИЯ и рестартирах Скайп-а нищо не се получи - целият разгово си беше там ?!?!
  4. Извинявай - наистина беше друг, защото отначало неразбрах за коя опция говориш, но после се сетих и затова го промених. Ще пробвам това с рестартирането
  5. Да но го изтриваш само от там. Пробвай да го изтриеш и после като почнете да си пишете и си е има цялата хронология като текст!
  6. Много папки има - много иероглифи - ужас ?! Защо не са го дали като опция в самият Скайп ?!?!
  7. Здравейте! Неможах да разбера как мога да изтрия хронологията на чата само с определен потребител, а не с всички !
  8. Когато нашиша ИП-то на машината в която искам да вляза ми се отваря прозореца кадето да си напиша име и парола и след като всичко е ОК ми изписва, че акаунта е ограничен. Значи влизам с Администраторският акаунт, който няма парола и саответно полето за паролата го оставям празно. Има отметка в Remote desktop-a и администратора е вкаран в потребителите имащи право на отдалечен достъп. Незнам каде е проблема - дали не е в това, че е без парола самият админ акаунт ?!?!
  9. Няма въведени никакви ограничения в самата програма.
  10. Ами препоръчаха ми тази и бях доволен, но сега какво стана незнам ?!?!
  11. Ползвам тази програма от известно време, но скоро след преинстал на другият комп нещо се провалиха нещата. Пуснат е сървъра, но след като се опитам да се конектна нищо нестава. Отметнахме File and printer Sharing и в Уиндоус стената и в Лан картата. Отметнато е самата програма в файрлоу-а. Отметка на Enable Netbios over TCP/IP в картата и каво ли още не и пак нестава. IP-to е реално и преди преинстал-а влизах с него. Незнам от какво още може да е - дайте съвети. Предполагам, че не трябва да има отметка на Remote desktop в My Computer ?!
  12. Хм! Благодаря ти - много интересно предложение, но за съжаление компа не е мой и ще пробвам скоро. Мислиш ли, че може някоя програма да спъва звука и защо в началото ще има, а после не ?!?!
  13. Здравейте ! Сблъсках се с един проблем. Когато пусна кома-а всичко си тръгва без проблеми - филмите и игрите със звук. Когато обаче поработя известно време и пак пробвам да пусна филм или игра тръгват, но без звук. Качих драйверите на звуковата карта, която е Realtek вградена в ASUS. Незнам дали тази тема е за тука, но незнам от кво може да е вече. Дали може WINDOWS-a да е бъгав нещо, защото комп-а е нов, закупен от фирмичка която са му сложили полупреведен WINDOWS и е направо чудесия.
  14. Етично неетично - аз разбрах как се маха паролата с команда в RUN. Благодаря и на kanelov.
×
×
  • Създай ново...