Jump to content

arti

Потребител
  • Брой теми

    7
  • Регистрация

  • Последно посещение

arti's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Така е, любовта променя, дали е споделена или не, следи остава по моето лице и всяка малка бръчица от плач или от смях, за хора ми напомня, с които бях или не бях.
  2. Не толкова многобройната група на Word 2007 се обогати с още един член.
  3. Аз съм чудесен паяк-полицай, по надолу можете да ме видите в действие: Слагам белезниците на заподозрян: http://www.izindawo.co.za/Trips/38-Baboon_Spider.JPG На борба с престъпността: http://content.cdlib.org/xtf/data/13030/zm/ft138nb0zm/figures/ft138nb0zm_00042.jpg Претърсвам за наркотици: http://www.ironicconsumer.com/letters_whopper_spider_towel_02.jpg http://www.ironicconsumer.com/letters_whopper_spider_towel_01.jpg Тук се готвя да взема колата ти за неправилно паркиране: http://www.ridingsun.com/files/ridingsun-roppongiSpider2.JPG Тук се отдавам на заслужена почивка: http://www.lesjones.com/images/posts/spiderflower.jpg +18 И на удоволствията от живота http://scienceblogs.com/pharyngula/upload/2006/03/spider_pos_1.gif и тук: http://scienceblogs.com/pharyngula/upload/2006/03/spider_pos_2.gif Това е един гангстер от паяковия род точно преди да го сгащя, отдал се е на перверзно джиджи-биджи: http://adsoftheworld.com/files/images/aides_spider.jpg
  4. Много се колебах между тези двете, усещам шизофренията у себе си : Самовглъбен Чувствителен Отзивчив По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете. Динамичен Активен Екстроверт Вие обичате да поемате рискове и се посвещавате на интересната и разнообразната работа. Рутината направо ви парализира. Най-много обичате да играете водеща роля в събитията. За това и инициативите ви винаги са много продуктивни.
  5. Аааа ,Традж, я във рими говори ми
  6. Софтвизия е мястото, в което намира всеки късче от небето, от помощ, ако се нуждаеш ти, компютърът ти, ако пак заби, веднага тук въпроса си задай, все някой зарад теб ще подерзай и на въпроса отговор от раз, ще се намери, ако ще и в късен час!
  7. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! В този подарък съм ти сложила мнооого здраве и усмивки, късмет и едно малко Купидонче, което да изпрати стрелата, точно където искаш http://www.driscollchildrens.org/images/birthday%20present%207%20copy.jpg
×
×
  • Създай ново...