Jump to content

lnp_v

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

lnp_v's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Да ти имам оптимизма! Само че, когато човек наближава 70 този артикул е на привършване. Все пак ти благодаря... и от твоята уста в божите уши.
  2. Когато поставих цитата не очаквах следващото развитие на нещата при мене. Поради здравословни причини бях възпрепятстван да участвам в дискусията и затова се получи половинчата работа. Бързам да уточня, защото ми предстои влизане в болница, а от там е възможно да не изляза, а да ме изкарат. Вече си разбрал, че цитата е от zamunda. Въведох го тук защото беше систематизиран и конкретен. Аз не съм ползвал никога FlexType или ФЛЕКС_ТЪП, както е наречен по-долу. От времето на DOS съм научен да се справям с ресурсите на системата без да ползвам допълнителни инструменти от този тип. Но все пак имам близки хора, които го ползват и не са имали никакви оплаквания от него. Написаното от потребителя на zamunda ме заинтересува и го поставих тук не за да влизам в противоречие с тебе, а за да разбера твоите доводи. Категорично съм убеден в две неща: - Няма никакво значение, къде са поставени определени въпроси, те просто са си въпроси; - По-малко вярвам на тези, които за щяло и нещяло тупат по рамото, отколкото на тези, които дори бъркащи търсят правилното решение. Ако по някакъв начин съм те засегнал най-искрено моля за извинение.
  3. Изобщо нямам намерение да споря. Самият факт, че сам махнах програмата преди да съм чел темата е показателен. Що се отнася до ситуациите, то те са неизчерпаеми и затова не се наемам да затворя напълно една врата, зад която има все още неизследвано пространство.
  4. Малко късно, но по-добре от никога. Хващам се за: Доскоро ползвах RAM Saver Pro, малка (750 KB), с приятен интерфейс (дори си го направих на български за удобство) и доста бърза. За мое учудване, след оптимизацията 512-те ми MB RAM се задъхваха, едва ли не, повече. Не бях чел тази тема, но това не ме спря да махна програмката. Убеждението ми е, че при определени ситуации може да се използва, но в никакъв случай не трябва да се оставя включена постоянно.
  5. Ами, хиляди благодарности! Много съм научил от теб, от danina, от Slammer (Tragedy не го споменавам, за да не помисли, че се подмазвам). При мен се получи точно по начина, който си описал. Един ученик, втора възраст - 9г (на 59г съм) благодари на групата.
×
×
  • Създай ново...