Jump to content

rado84

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

rado84's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Знаете ли някоя програма, с която да мога да редактирам видео? Да кажем нещо като Сони Вегас, но да тръгва на Windows 7. Свалих Сони Вегас 10, която се води последна версия, но не ще да се инсталира. Цъкам инсталатора и до там. Пробвах с всички налични съвместимости, подкарване като администратор и нъцки - седи си в таск мениджъра и толкоз; не се отваря никакъв прозорец, който да ме пита дали и къде искам да се инсталира. Та затова питам за програма, чийто инсталатор е съвместим с Windows 7. Може и платена програма да ми кажете, пък с останалото аз ще се оправям. Това е направо безобразие - 2010 г. пускат нова версия на програмата си и тя не е съвместима с W7. Излиза, че за всяка програма, която искам да ползвам трябва да имам инсталирана по една операционна система, 'щото тия са некадърни...
  2. Това изобщо не е вярно. Аз си заредих моя акаунт с 3 лв. колкото да го пуснат. След 2 дни чакане най-накрая се сетиха да го отключат, а преди малко влизам и той пак заключен, макар че си има 3 лв. вътре. Сигурно много народ редовно ги псува, щом единствената "връзка" със съпорта е ЧЗВ и няма и-мейл, на който да пишеш. И сигурно точно заради това хората предпочитат ПейПал, а не тия крадящи пари педровци.
  3. Преди да преинсталирам уина това приложение падаше през 5 минути и мислех, че като преинсталирам уина ще се оправи. Е, оправи се, но не на 100%. Сега вместо през 5 минути, тоя хост пада през половин час или през ден. Има ли как да се оправи това или самия уин е бъгав? Говорим за Екс Пи Про, сървиз пак 2.
  4. Благодаря за това инфо, Тони. Ако не беше ти още щях да гледам "умно" като стане дума за буут CD, защото и най-малка идея си нямам какво е това и как се записва такова животно.
×
×
  • Създай ново...