Прехвърляне към съдържание


LaptopiCeniNomer1

Регистриран на: 23 Feb 2013
Извън линия Активен: 13 Apr 2013 16:45

Започнати от мен теми

Намален на 1300лв,DELL Latitude E6330

22 March 2013 - 23:30

Лаптоп от най-висок клас,цената му с Windows 7 е около 1900лв.Продавам го с 3г гаранция на цена с 600лв по-ниска - 1300лв,няма нищо общо с евтините пластмасови лаптопи.

Тежи едва 1600гр! Каучуково уплътнение около твърдия диск за защита на данните при удар на лаптопа.Водоустойчива клавиатура.Multi-Touch тъчпад с поддръжка на жестове.Корпус от магнезиево шаси, магнезиева рамка,анодизиран алуминий на капака,стоманени панти..
Проектиран по военен стандарт на американската армия(MIL-STD-810G) за издръжливост при удари, вибрации, и тежки климатични и метеорологични условия.Линк към описание на стандарта http://en.wikipedia....iki/MIL-STD-810 и доказателство за него http://prikachi.com/...88/5919588U.png
3 години гаранция Next Business Day - ако имате проблем,звъните на Dell и на следващия ден техник на Dell идва в дома ви,за да прегледа и отстрани проблема на място.Механична система за защита на паролите ви*(най-отдолу е описано по-подробно).
С оригинален Windows 7 professional(има и DVD диск с операционната система).
Процесор Intel Core i3,2GB RAM,320GB HD,Intel HD Graphics 3000.
13.3 inch HD матов display
Лаптпопа има една малка драскотина,снимах я от близо,защото само така се вижда http://prikachi.com/...07/6025607h.png
Лаптопа може да се предаде лично за Сф.
Може да пишете и на фейсбук http://www.facebook....iceni.nomeredno
скайп - laptopiceninomer1
Поща в АБВ - laptopiceninomer1@abv.bg
Телефон 0895 71 28 66,моля първо да пишете тук,във фейсбука,скайпа или пощата.В случай,че лаптопа е продаден,докато коригирам навсякъде информацията,може да има доста излишни позвънявания.
Публикувано изображение
Публикувано изображение

Уникален лаптоп DELL Lаatitude E6330 проектиран по военен стандарт за издръжливост

23 February 2013 - 04:45

Цената на лаптопа с Windows 7 е около 2600лв,но го продавам нов,в кутия за 1799лв,няма нищо общо с евтините пластмасови лаптопи.
3 години гаранция Next Business Day,ако имате проблем,не е нужно да отивате никъде,нито да пращате лаптопа някъде и да чакате,звъните на Dell и на следващия ден техник на Dell идва в дома ви(или където пожелаете) за да прегледа и отстрани проблема на място.

Благодарение на конструкцията от алуминий и магнезий тежи едва 1600гр !!!

Бизнес лаптоп от най-висок клас Latitude E6330.Проектиран по военен стандарт(MIL-STD-810G) за издръжливост при удари, вибрации, и тежки климатични и метеорологични условия.
С Latitude данните Ви ще са защитени при изпускане на лаптопа или при вибрации с StrikeZone и каучуково уплътнение около твърдия диск.
Водоустойчива клавиатура,дори да разлеете кафето си върху нея,това няма да и повлияе по никакъв начин.
Механична система за защита на паролите ви* (най-отдолу е описано по-подробно).
С оригинален Windows 7(има и DVD диск с операционната система).
Процесор Intel Core i5-3320M Processor (2.6GHz with Turbo Boost up to 3.3GHz) 4 логически ядра
8GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1600MHz
320GB HDD 13.3 inch HD матов display (1366x768)
Вградена видео карта в процесора Intel HD 4000,с която лаптопа не загрява колкото с външни карти,но в същото време картата е по-мощна от много външни като Radeon HD 6620G,Nvidia GeForce GT 330M и т.н.
Multi-Touch тъчпад с поддръжка на жестове .
Четец на пръстови отпечатъци - влизане в системата,чрез отключване с пръстовия отпечатък или замяна на паролата в някоя програма(за влизане в пощата,например) с пръстов отпечатък.
USB 3.0 до 10 пъти по-бърз от USB 2.0 и напълно съвместим с него.
Smartcard Reader и Contactless Smartcard Reader


Новите лаптопи от бизнес серията на Dell са с Tri-Metal корпус от магнезиево шаси, магнезиева рамка,анодизиран алуминий на капака,стоманени панти и с устойчиво прахово покритие на долната страна.Корпус устойчив на отпечатъци.Високотехнологично покритие защитаващо корпуса от надраскване и замърсяване.


Dell ControlVault защитава важни операции(използване на кредитни карти и други важни пароли) като ги изолира от системата на Windows и паметта.Това става,чрез иползването на интелигентни субпроцесори за сигурност с независимо захранване, което централизира и помага за предпазването на потребителските данни в един централизиран „сейф” с повишена сигурност, отделен от останалите системи и основния диск(това е памет,отделна от хард диска,до която нямат достъп никакви порграми,защитата е хардуерна).Със VaultControl вече може да спите спокойно и да не се притеснявате,че някой може да разбие паролите ви.Лаптопа ще бъде внесен след 10 раб.дни.Ако ви хареса,резервирайте преди някой друг да го е направил.

Може да пишете и на фейсбук http://www.facebook....iceni.nomeredno

скайп - laptopiceninomer1

Поща в АБВ - laptopiceninomer1@abv.bg

Телефон 0895 71 28 66,моля първо да пишете във фейсбука,скайпа или пощата.В случай,че лаптопа е продаден,докато коригирам навсякъде информацията,може да има доста излишни позвънявания.


Публикувано изображение