Jump to content

Unabomber

Потребител
  • Брой теми

    11
  • Регистрация

  • Последно посещение

Unabomber's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Така, преди час отидох до офис на комнет и преминах на по скъп план. Жената веднага ме попита рутер ли ще слагам и още от там ми рестартира MAK-a. Прибрах се, изкарах кабела от компа, мушнах го в рутера и за за една минута рутера беше готов. Благодаря на всички, които помогнаха и най вече на artgun
  2. Първо отговарям на първата част от коментара. Рутера ми е включен жично с настолния компютър, а wi-fi ми трябва само за телефона. Направих всичко както ми каза (ако не съм объркал нещо) без резултат. Последната снимка е с ръчно въведени адреси по съвет от друг форум - също без резултат. За какъв рутер на комнет говориш? Кабела ли имаш предвид? Сега ще променя и тези ИП адреси, които ми казваш в рутера и ако не стане евентуално ще се гръмна защото взе да ми писва. ЧРД междо другото
  3. Ип адреса го смених на 3 защото прочетох в упътването, че можели да има някакъв конфликт между рутера и компа. Преди това го сменях на 0, на 1, на 2, на 13, на 31 и на още 101 ванриянта. Резултат никакъв.
  4. Междувременно пак минах на win 7. Ето скрийновете. На последната няма как да видя статуса понеже няма как да се свържа. От там идва проблема.
  5. Изобщо не разбрах какво ми каза, още по-малко къде се намират въпросните неща.
  6. Звъннах, рестартираха ми акаунта - никакъв ефект. Явно някъде другаде бъркам. Напиши с по един ред ти как процедира step by step от свързването на рутера, през настройването, през създаването на нова мрежа, до пускането на нета да видя къде бъркам. Подозирам, че е нещо съвсем дребно и глупаво, но те правят най-големите ядове.
  7. Сложих отметката както ми каза и рестартирах. Никаква разлика. Сега ще оставя рутера с неговия си МАК, а ти през това време обясни с 2 изречения кои са тия от 960 100 и за какъв ресет става дума защото не разбрах.
  8. k0st4din, казвам без въпросния потребител защото за едночасовата ми кореспонденция чрез ЛС с него освен да ми загуби времето друго не направи. Явно е търсел някой с когото да си убива свободното време, а не някой на който да помогне. artgun, видях ги тия теми но не мисля, че проблема ми е от там. От 2009-та до преди няколко месеца бях с Windows 7 без да съм имал въпросния проблем, сега съм с Windows 8 и също нямам този проблем. Грешката идва само когато свържа рутера. Защо не казвате къде бил скрил бутона за редакция, а ме оставяте да спаме с нови мнения... Добре, че го видях. Клонирал съм МАК адреса, а акаунта нали мога сам да си го ресетна от самия рутер или от контролния панел. Защо да звъня на този номер и кой трябва да ми вдигне евентуално от там?
  9. Не знам аз ли не виждам бутон 'редактирай' или вие си нямате. Както и да е. Успях да инсталирам всичко както трябва без грешки. Сега обаче при опит за свързване получавам 'грешка 651'. Предполагам знаете какво означава, така че ако някой (без ba4o_kiro) може да помогне.
  10. За да не отварям нова тема ще пиша тук. Та вчера си купих въпросния рутер tp-link tl-wr740n и имам пробем с него. Свързвам всичко както трябва но когато пусна инсталатора от диска и стигне до последната стъпка ми излиза грешка (снимка error) и ми казва да си проверя WAN връзката. Влизам в 192.168.1.1 и проверявам как стоят нещата в Network->WAN. Вижте снимката и ми кажете дали има някаква грешка защото аз не намирам такава. Прикачвам и снимка на MAC адреса, за да видите, че съм го копирал както си му е реда. През цялото време ми премига лампичката до катинарчето, която ми казва, че всичко е свързано правилно, но няма обмен на данни между компютъра, рутера и интернет. Дайте някаква идея. На Комнет Бургас съм.
×
×
  • Създай ново...