Jump to content

Evaa

Потребител
  • Брой теми

    7
  • Регистрация

  • Последно посещение

Evaa's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Момчета, пак ще ви помоля за малко помощ. След като разделих хард-а си рестартирах лаптопа и ми отвори Автоматична поправка. Изчаках известно време и ми показа съобщение, че компютъра не се е справил с решаването на проблема и ми даде няколко опции : Да рефрешна рс-то, да рестартирам рс-то (да изтрия всичко и да започна така, както е купен) или да пробвам с автоматичното решаване на проблема. Пробвах и с трите опции, но нито едната не подейства. Сега когато го включа ми дава син екран и ми изписва, че липсва някакъв файл от операционната система и ми дава да влезна само в буут менюто и понеже нямам друг избор освен да сменя операционната система някой може ли да ми даде поне линк към свестен уиндоус 7 ? И бих искала да попитам как стоят нещата с уин лоудъра ?
  2. Успях , не знаех че става, благодаря ти много че ме светна по този въпрос
  3. Да, би трябвало да става, пробвах с Partition Magic и с Minitool partition , но не става.
  4. Извинявам се, мислех че съм я посочила. Излиза следното : Възникна вътрешна грешка в програмата за инсталиране на windows. За да инсталирате windows, рестартирайте програмата за инсталиране. Само да спомена, че същият диск ползвам за още 2 компютъра и там няма никакъв проблем. И също че това започна да излиза след като премахнах WindowsSmartScreen, преди излизаше просто прозорец на който пишеше Error.
  5. Още в самото начало, когато ми изпише че се инсталират помощни файлове, инсталяцията спира и ми изписва грешката. И да, не разбирам много от компютри, опитах с едно момче което по принцип се занимава с бтакива неща, но и тои не успя.
  6. Когато започна да инсталирам 7цата ми дава грешка да рестартирам и да започна отново - когато го направя ми излиза същата грешка. Пробвах и с win XP, но не ми отчита диска в буут менюто. Не държа да си сменя операционната система като цяло, държа да си разделя хард диска на 2 или 3 части, което не мога да направя при инсталация на 8мица или с програми, но наистина бих искала да разбера и как се сменя
  7. Здравейте, имам проблем с win 8. Не ми позволява да си сложа 7ца. С лаптоп съм, Toshiba, точно какъв е не знам, на книжката пише ето тези комбинации от числа и букви: C850/C850D/C855/C855D/L850/L850D, от Италия e. Ако може някои да ми помогне с проблема ще съм му много благодарна
×
×
  • Създай ново...