Jump to content

vank011

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

vank011's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Всъшност проблема е там че играта По принцип иска 64МБ видео Карта и 256 РАМ рама ми е почти 1ГБ а Видео картата 512МБ, ТечМастер да това ми е Видео картата, но странното е че това нещо ми стана след последната преинсталация никога до сега не ми го беше правило,но наистина е възможно да се натоварва Видео картата (не ми се вярва) относно Батето2 Съмнява ме да е от рама ако е от рама ще забива а не да ми се променя Графиката, пример (Фкючвам играта играя я 10Мин забива за 5,6 секунди става размазано влизам в опциите на видеото сменям го и се опрява и след като пак играя за 30 40 секунди пак става така)
  2. нещо подобно е моето но при мен рама е 896 МБ , 512 Видео карта,Windows XP SERVICE PACK 3, Nvidia nForce 6100-405,има ли друг начин да разреша проблема освен да сменя РАМ"А
  3. Здравейте, имам сериозен проблем с Видео Картата или Монитора не съм сигурен но от (2 3 Месеца) когато пусна някоя игра ( ЛФС ИЛИ Девил Май Цру ) както си играя Компютара забива за 5,6 сецунди и цялата графика ми става нещо като размазана Нищо не се вижда не се оправя (освен ако не изляза от играта) и после отново. ако някой има такъв проблем или знае как да го оправи, да ми помогне! :unsure:
×
×
  • Създай ново...