Jump to content

nadina9

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

nadina9's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря,разбрах къде ми е грешката-записвам като обикновен диск,а не като аудио.
  2. Да,програмите си записваха дисковете без да има разлика от нормален запис,но ..и трите уредби,на които пусках дисковете не ги четяха изобщо.На уредбата се изписва,че на диска има само 1 единствен файл,без звук,без нищо друго.Когато смених програмата и записах с Ashampoo,и трите уредби възпроизведоха записаните песни,с изключение на една-само тя беше от Type:Windows Media Audio File,докато всички останали успешно записани и възпроизведени бяха Type:MPEG Layer 3.
  3. Здравейте,благодаря ви за много за отговорите и готовността да ми помогнете отново.Проблемът ми се разреши,оказа се,че програмите,които съм ползвала не са читави.По съвет на Swastica опитах с предложената програма-всичко е наред,а се оказа,че не ми се четат песни във формат WMA. Не съм пробвала на други компютри.Използвах дискове на Verbatim CD-R.Записващото устройство е PHILIPS DROM 6212.Благодаря още веднъж.
  4. Здравейте, Обръщам се към Вас с молба за помощ.След като похабих дузина дискове и смених няколко програми без резултат,последната ми надежда е във Вас.Проблемът ми е следният:Записах CD диск с използваната от мен дълго време програма CDBurnerXp,всичко беше нормално,но няколко уредби отказаха да четат диска.И по-точно,стартираше само първата песен,отчита време,но без звук,при опит да превъртя на следваща песен,отново ме връщаше на първата...Последваха още няколко записа-резултатът беше същият.Деинсталирах тази програма,инсталирах Burn4,отново се повтори същото..Тогава опитах с Nero10.Тук вече уредбата четеше диска,но не и всички песни. Моля Ви,помогнете ми да разгадая и да се справя с този проблем,защото ми е много необходимо отново да мога да записвам дискове без проблеми. Предварително Ви благодаря. С поздрави.
×
×
  • Създай ново...