Прехвърляне към съдържание


Cipadan

Регистриран на: 01 Feb 2013
Извън линия Активен: 30 Jan 2014 22:08

Започнати от мен теми

Проблем с курсор и апостроф.

07 August 2013 - 10:57

Добър ден,
Аз имам 2 проблема. Нека да започна с този с курсорът ми. Та използвам обикновения курсор, но той постоянно се променя с този, който показва когато Windows е зает, по долу ще кача видео, за да ме разберете какво имам в предвид. Вторият е свързан, може би с клавиатурата? Не мога да напиша апострофа от кавичките. Искам да кажа това - '(копирах го от един сайт), не знам дали ми е от клавиатурата, ще пробвам по-късно с друга да видя дали е така!

 

 


Проблем с PortForwarding

30 May 2013 - 12:54

Добър ден,

Та имам един проблем. Искам да си отворя (Port forward) един порт (110), за един софтуер. Та отивам в Default IP gateway-a ми (192.168.0.1) за моят рутер (TP Link TL-WR740N), и след това отивам да си отворя порта (Forwarding -> Virtual Servers) и си туря порта който искам да отворя (110), и всичко друго направено както трябва разбира се.). След това отивам на сайта canyouseeme (не е реклама), за да си проверя дали порта ми е отворен. Пиша го и ми излиза това:

Error: I could not see your service on (IP) on port (110)
Reason: Connection timed out

 

Първо реших, че нещо го блокира. Разрових се между настройките на рутера и му изключих Firewall-a, след това изключих моят Firewall на компютъра (Имам само 1). След това отново отидох  на сайта и ми изписва абсолютно едно и също нещо. Та искам да ви попитам има ли решение за този проблем? Не ми трябва много спешно, но ще е хубаво, ако се отговори в най-скоро време. Моля пишете, ако ви трябва още информация или снимки.

 

P.S: Забравих да кажа, че отидох и на един друг сайт който проверя за портове, и той каза, че порта ми е затворен.


Проблем с камера

01 February 2013 - 22:11

Добър ден,
та днес говорих с приятели по Skype, и поглеждам до мен - камерата си, която не съм пускал от доста време. Пускам я, и гледам няма образ. Осъзнавам, че не е свързана с компютъра Свързвам я с компютъра и пак няма. Поглеждам на известия и показва, че драйверите не са инсталирани. Та аз не разбирам много от тези неща, порових се из интернет, но нищо не разбрах. Моята камерка е A4 Tech PK-635M. Та ще може ли да ми обясните как става това (как се инсталират) и от къде да си ги изтегля? :)