Jump to content

Cipadan

Потребител
  • Брой теми

    12
  • Регистрация

  • Последно посещение

Cipadan's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Да, спрях един и беше от него, сега е добре, но все пак ще си сканирам системата за заплахи. Благодаря!
  2. Добър ден, Аз имам 2 проблема. Нека да започна с този с курсорът ми. Та използвам обикновения курсор, но той постоянно се променя с този, който показва когато Windows е зает, по долу ще кача видео, за да ме разберете какво имам в предвид. Вторият е свързан, може би с клавиатурата? Не мога да напиша апострофа от кавичките. Искам да кажа това - '(копирах го от един сайт), не знам дали ми е от клавиатурата, ще пробвам по-късно с друга да видя дали е така! http://www.youtube.com/watch?v=F36UO6kVbtE
  3. Разреших достъпът, проблемът е все същият.
  4. Разбрах ви, какво имате в предвид, но все още не става, пробвах се и да сменя порта с някой друг, но имам абсолютно същият проблем!
  5. Да ориентирах се, но все още не става.
  6. Там моят MAC адрес ли да напиша или този на LAN? Така опитах се, но не стана. Също така не съм сигурен дали изписвам точно IP адресът който трябва да напиша. Като вляза в Command Prompt и напиша ipconfig, пиша IP-то от: IPv4. Той ли е верният, който трябва да напиша?
  7. 1 - Да сигурен съм, че е правилният IP Address. 2 - Canyouseeme е сайт, а не софтуер и е написан порт 110 3 - Сайт е, не избирам аз дали го пускам.
  8. Добър ден, Та имам един проблем. Искам да си отворя (Port forward) един порт (110), за един софтуер. Та отивам в Default IP gateway-a ми (192.168.0.1) за моят рутер (TP Link TL-WR740N), и след това отивам да си отворя порта (Forwarding -> Virtual Servers) и си туря порта който искам да отворя (110), и всичко друго направено както трябва разбира се.). След това отивам на сайта canyouseeme (не е реклама), за да си проверя дали порта ми е отворен. Пиша го и ми излиза това: Error: I could not see your service on (IP) on port (110) Reason: Connection timed out Първо реших, че нещо го блокира. Разрових се между настройките на рутера и му изключих Firewall-a, след това изключих моят Firewall на компютъра (Имам само 1). След това отново отидох на сайта и ми изписва абсолютно едно и също нещо. Та искам да ви попитам има ли решение за този проблем? Не ми трябва много спешно, но ще е хубаво, ако се отговори в най-скоро време. Моля пишете, ако ви трябва още информация или снимки. P.S: Забравих да кажа, че отидох и на един друг сайт който проверя за портове, и той каза, че порта ми е затворен.
  9. Благодаря за отговорите, всичко вече е наред
  10. Благодаря за отговорите. Камерата е била използвана преди доста време, но след това се прехвърлих на нов компютър и не съм инсталирал драйвери. Проблемът е, че не знам как се инсталират, а не пазя пакета. А също не знам как да ги инсталирам, мой приятел бе ги инсталирал.
  11. Добър ден, та днес говорих с приятели по Skype, и поглеждам до мен - камерата си, която не съм пускал от доста време. Пускам я, и гледам няма образ. Осъзнавам, че не е свързана с компютъра Свързвам я с компютъра и пак няма. Поглеждам на известия и показва, че драйверите не са инсталирани. Та аз не разбирам много от тези неща, порових се из интернет, но нищо не разбрах. Моята камерка е A4 Tech PK-635M. Та ще може ли да ми обясните как става това (как се инсталират) и от къде да си ги изтегля?
×
×
  • Създай ново...