Jump to content

Don_667

Потребител
  • Брой теми

    8
  • Регистрация

  • Последно посещение

Don_667's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ами утре ще ви кажа каква е дънната платка, просто в момента нямам възможност.
  2. А може ли да ми обясните къде по-точно се намират в BIOS (Award)? И като сменя от AHCI на IDE трансфера по-бавен ли става? Когато преинсталирам Windowsи върна настройката от IDE на AHCI пак ли ще си върви нормално?
  3. Не знам защо, но не ми разпознава Твърдия диск, стигам до 4.6.1 Зареждане на допълнителни драйвери за твърд диск И от там нататък не мога да открия драйверите. Откъде мога да ги изтегля?
  4. Капнах 2 капки на процесора и 1 на радиатора и ги разнесох с четката която вървеше с термопастата и сега температурата на процесора е 42 градуса.
  5. Човека в магазина каза, че Arctic Silver Matrix и Arctic Cooling MX-2 Thermal Compound (4g) не се внасят много, затова взех Cooler Master E2 IC Essential: Добра ли е?
  6. Аз съм се ориентирал към Arctic Silver Matrix. Вие какво ще ми препоръчате?
  7. Термопастата не е сменяна може би от 2007 година. Охладителя не е пипан, но вчера без да искам ритнах доста силно компютъра, възможно ли е да се е разместил?
  8. От 2-3 дена процесора вдига 60 до 70 градуса. ОС: Windows XP SP3 x32bit. Процесора е: Intel Pentium 4 524, 3066 MHz Socket 775. Не е Overclock-ван. Компютъра е чист. Ето снимка от HWMonitor с отворени 4 таба на Google Chrome: Ето снимка от BIOS:
×
×
  • Създай ново...