Jump to content

kingston

Потребител
  • Брой теми

    65
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Не казвам

kingston's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Най - добре е да се посъветваш директно в магазин, за предпочитане такъв, който е специално за фото техника, Фотосинтезис напр. По мое мнение и наблюдение, в класа на т. нар. "сапунерки" най - доброто, което може да се вземе е CANON. И естествено попитай с каква карта работи, най - разпространените SD (с каквито работят повечето) не са толкова скъпи. И вече ще гледаш с каква скорост записва и чете самата карта, с което се променя и цената й.
  2. Не стоят така нещата всъщност. Това "М 1:1" обезсмисля понятието мащаб за всеки обект, по-голям от А4. Не напразно чертожното поле в Аутокад е неограничено - чертаеш каквито обекти искаш и колкото големи са в действителност, което в последствие разпечатваш в подходящ мащаб. Но няма смисъл да пишем каквото и да било повече, докато самия потребител не каже какво точно прави и какви резултати търси.
  3. Всъщност не трябва да задава скейл 1:1, ако чертае в реални размери. Това ще е мащаб 1:10 (ако е избрал мм пред инчове) и ако е избрал да чертае голям обект, да кажем сграда, в сантиметри, то и лист А0 няма да му стигне да плотира. Най-добре, ако можете, покажете снимка на прозореца за плотиране, за да видим какво точно задавате.
  4. А вие 1:1 ли чертаете и изобщо задавате ли мащаб? Само при тази версия на програмата ли се появява този проблем?
  5. Благодаря ви, че се включихте с полезни съвети. B-boy/StyLe/, покрай това почистване, без да искам успях да се спася от досадата QVO6. Изникват доста неща за почистване. Този въпросния файл, предполагам, че не е фатално, ако не успея да го разкарам, за това предлагам да не се занимаваме повече. Така или иначе доста време се занимаваш с мен и важното е, че нещата потръгнаха. Голямо благодаря, че отдели толкова време и помогна да отблокираме положението!!
  6. Здравейте. Съжалявам, че отговарям със закъснение, но ми се струпа доста работа. Това е отговора от стартирането: Веднага, след което, самоизтрива разархивирания файл.
  7. Мда, по инерция ги използвам бързите бутони. Да се надявам ли, че това е последното нещо,за премахване на щетите от тази поразия (за мое и за твое добро)?
  8. И така не става - казва ми, че не са му познати командите. Опитах и двата начина - и в system32 както си тръгва и в c:\windows да поставя командите, но отговаря по един начин. Освен аз да бъркам нещо... Самото екзе на RegDelNull, като го подкарам като администратор, отваря и затваря за част от секундата досовски прозорец.
  9. RegDelNull.exe нещо не сработва. Пействам в cmd-конзолата, но ми казва, че не е разпозната командата.
  10. Залавям се сега с последните работи. ..... Да инсталирам антивирусна? Значи да махам Майкрософт секюрити есенчъл-а ли? Не мога да разчитам значи на него?
  11. A относно: "Обновете и старите програми с помощта на PatchMyPc или Secunia Software Inspector и след това приключваме." Това препоръчително ли е, или наложително, че вече ме е страх да обновявам каквото и да било
  12. Това е, защото направих сканирането с антивирусната след последния коментар от вчера: "Как е сега положението...оправихме и пораженията по Windows. Обновете MSE ако вече работи и направете пълна проверка на системата си. Премахнете намерените неща и след това пишете как е положението, за да ви кажа как да разкарате използваните от нас инструменти." ...едва след което прочетох последния коментар, от който изтеглих фикса за изчистване на инструментите, които използвахме. И понеже изчисти, каквото хвана и в хисторито пишеше, че са премахнати, реших, че това е то резултата, който търсим. Направих един бърз скан после, който не намери нищо - е явно е трябвало да покажа само това. И сега (след махането на инструментите от оправянето на щетите) пак направих скан на цялото С:\ и не откри нищо. Но ако се налага, ще направя и последната препоръка.
  13. Готово, почистих всички екзета и логове (и Малуера, който деинсталирах). След римуув само, имах няколко троянци под карантина: Ето го и резултата от MSE, след сканиране на цялото С:\
×
×
  • Създай ново...