Jump to content

barbuncela

Потребител
  • Брой теми

    751
  • Регистрация

  • Спечелени дни

    8

barbuncela last won the day on Февруари 13

barbuncela had the most liked content!

About barbuncela

  • Рожден ден 12/11/1987

Информация

  • Пол
    Жена

Последно видян от:

1353 profile views

barbuncela's Achievements

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

12

Репутация в общността

  1. С тях почнах...И даже един който не е и евтин https://order.veepn.com/pricing и още два, но явно RAI е сложил някаква защита защото филма почва да зарежда и так, излиза надписа дето ти обяснява че стрийминга е само за територията на Италия...a сайта https://whatismyipaddress.com/ показва че съм с италианско IP...та затова искам по стария начин с прокси, но не знам защо никоe не захапва???
  2. Здравейте! Пак съм аз...нахалната... Ами не знам къде да я тикна тази тема, ако не е за тук, преместете я! Проблема са италианските прокси....От години си гледах филмите в Rai Play, имам си профил и т.н, но за да ти отвори филмите иска италианско IP. Преди си влизах без проблем, сега не става. Опитах с Хрома с Тор, не! Изобщо не връзва никое прокси защо така? Ето тоя списък например... https://proxyhub.me/bg/it-free-proxy-list.html или този https://www.proxynova.com/proxy-server-list/country-it/ е как пък едно не връзва? Благодаря! п.п. Операционната система ми е Windows 8.1 Pro Ако има някакво значение!
  3. О, бекъпа го активирах, може да бъдеш сигурен...даже на всеки 7 дена! Кой да знае, че има такава опция...която би трябвало да се активира сама след инсталация... Доста си играх обаче нищо не излиза. Голяма бъркотия е във Вайбер. Дават инструкции за опции които ги няма...поне на моя вайбер де... Програмата е платена. А и в инструкциите въпреки че пише Доста рових и ми писна. Общи приказки, и никъде не ти обяснява КАК? Обяснява ти процедурата в телефона която не е никаква сложност. И подобни навсякъде. Инструкции само от телефон на телефон за компютър се споменава но никъде не ти казва как? Инсталирах програмата но такава опция няма...Само от телефон на телефон, от Андроид на iOS iOS на Андроид... ??? За какво да давам пари ако не ми върши работа? Даже реших да видя вайбер за 10 и 11 защото съм с 8.1 а новия вайбер на 8.1 не се инсталира. Заредих 10 ка на един диск и намерих че в вайбер има нова опция "Управление на папки" дето си правиш папка и пъхаш в нея всичките контакти и данни....може би! А после къде да я търся? Написали: Да ама стигам до Още... и до там. Управление на папки....няма. Вайбера да ми е стар? В телефона де! Махам стария инсталирам новия, вече не ми пише Viber a Rakuten Viber! Викам си това ще да е! Да ама не както казвал някой. Няма такава опция. Сещам се и за един израз в упътването, това измисленото как уж да направим бекъп на PC то...Нещо от сорта..."Като направите бекъп, е хубаво да имате акаунт, ако нямате създайте го!!!" Супер имаш вайбер , нямаш акаунт! Това ми дойде в повече и си казах...Абе защо не....Довършете си сами мисълта ми... Благодаря за помощта ви момчета, пих една студена вода и толкова... Да ми е за обица...и това...Колко ли станаха? Магазин за обици мога да отворя вече! Хихихи! Приятен ден!
  4. Благодаря ти, и аз нищо не намерих в нета.
  5. Здравейте! Телефона ми ходи на сервиз за да ми сменят батерията. После, изненада! Целия чат във вайбера го няма! Какво са правили тия...? Разрових се по нета и разбрах, че имало опция за възстановяване на данни, нито съм знаела че има такова чудо, а и като за мене опцията се оказа изключена! Във вайбера на компютъра си има всичко. Има ли начин да върна данните от вайбера на компа? Благодаря!
  6. Ами стигнах с ЯНДЕКС...Руснаците са голяма работа. С тази програма Pdfelement свободната версия. Няма реклами, регистрация и идиотщини! Начален екран за около 3 сек. И отваря файла! Ако търсиш програма за отваряне на PDF файлове търсачката не я предлага. Трябва да и знаеш името! Изобщо...не си актуализирайте PDF в андроид , че после ще проклинате като мене, особено ако го ползвате непрекъснато! Е ако ползвате платена версия...друга работа! А има начин хрома да отваря PDF ,но ми се видя страшно сложен, дълги обяснения, трябва да се промени нещо в файловете на браузера... и се отказах. Пак ЯНДЕКС го намери.
  7. Здравейте! Ами то заглавието на темата е и въпросът? Има ли начин Хромата на Андроид да отваря PDF файлове? Изобщо възможно ли е както в Windows? Ползвам в телефона си много PDF файлове, оня ден се е актуализирал и сега да отвориш PDF стана кошмар. Реклами, искаш ли това ,онова, печено пиле и всякакви глупости. Не намерих в Гугъл плей нещо простичко и без реклами! Благодаря!
  8. О, хич няма да се занимавам. Колко върви, върви. И без това съм решила да купувам нов!
  9. Горе долу! HP седи на 42. Рядко минава 50. А тоя още като го взех нормално 52 - 60, че и нагоре. Така е от самото начало. Чистих го като се върнах, че и вентилатора отварях, не е от това, просто си е така... С нова паста е и термо лепенки... Такава е машината! На времето с Павката се борихме, ама не става...
  10. Абе не е добре ама за сега върви! А и процесора грее малко. Без товар седи на 54 градуса... Е старичък е вече. Всъщност е втора употреба де!
  11. Не. Върнах си бекапа на 8.1. С 10 стана едно голямо мазало. Не понасям 10.... Включен е само към телевизора постоянно... Абе тръгна гадината.
  12. По скоро има нещо счупено! Ще кажеш защо? С 8.1 понякога, когато си иска тръгва както трябва. И на дисплея на лаптопа и на телевизора. И мишка и команди и звук. Но когато си иска. Обикновено е, включвам кабела екрана се мести на телевизора, мишка има, има команди, на дисплея на лаптопа само картинката без икони. Пускам някакво видео. Звукът е от лаптопа, на телевизора няма. Отварям диспечера, сканирам за хардуерни промени, хоп излизат онези от снимката дето публикувах в горните постове и звукът излиза на телевизора! Но картинката на лаптопа си седи. Понякога, не винаги, се опитам да бутна филма напред или да отворя браузера например. И сбогом Гергино! Мишката отива на екрана на лаптопа и толкова. Движи се, ама какво от това. То няма нищо. Ни десен ни ляв клик. А браузъра се е отворил само че на екрана на телевизора...ама без мишка, а и клавиатурата не действа! Е какви са тези драйвери? Друг случай, преди години, преди да замина за Италия. По време на работа се чу много странен звук от лаптопа. Нещо наподобяващо звукът който излиза като дадеш на късо зареден кондензатор ама с голям капацитет. Някакво пляяс! и толкова. Лаптопа си работи и сега, но, след логото на ДЕЛ при включване, след като изчезне се появяваше веднага прозореца на Windows, не, от тогава след оня плясък, черен екран към 10 секунди, после излиза горе в левия ъгъл мигащо бяло тире, и после се появява вече прозореца. И лаптопа работи! Смених биоса, имаше по-нова версия в ДЕЛЛ, същата работа. Това здрав хардуер ли е според тебе? п.п. YES! Стана. Но първо включваш телевизора и кабела, и тогава стартирам лаптопа...Явно докато зарежда прави каквото трябва! И си имам два еднакви екрана, както трябва де! УФАААААААААА! Ще изпия две бири тая вечер! Хихи!
  13. Не. Благодаря ти! Хич и не опитвай! Бясна съм! На времето продаваха дискове с драйвери с компютрите и нямаше проблем. Сега трябвало да направиш това, пък другото, тегля от производителя на драйверите само че не става че за този компютър не били ауторизирани или нещо подобно, обърнете се към производителя. Само че в ДЕЛЛ за 10 няма драйвери защото за тях компа е приключил с Windows7, пък направи това или онова...абе защо не...хм...Много специалисти станаха и нещата отиват на зле. Извинявай отплеснах се! Но наистина съм бясна! Компа отива в кофата като взема заплата и толкова. Трябва явно да свикна с факта, че нещата се правят умишлено лоши и нетрайни за да си купуваш, ново и ново! Още веднъж ти благодаря!
  14. С 10 още по-зле. Явно лаптопа е заминал. Тия дни вземам заплата, свалям му рама и хардовете и в кофата за боклук. Аман от боклуци. Новото си е ново!
×
×
  • Създай ново...