Jump to content

esko148

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

esko148's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Това,което съм написал е самата истина.Не съм казал нищо ново и различно.Не мисля,че казаното от мен е нещо "хапливо".Да, Uget вече е платена ( при всяко стартиране на програмата потребителя има право да тегли само по веднъж ).Към автора на темата нямам отрицателно отношение ( ако си останал с подобно впечатление си е твой проблем ).Все пак се извинявам на всички съфорумници,ако съм ги засегнал по някакъв начин с думите си ( а това явно е така ).Надявам се в скоро време да има подобрения,че да се възползваме максимално от облагата.Поздрави на всички колеги...и...колежки
  2. Даам...вече и Uget стана платена,а SVD-то е предало богу дух много отдавна.То вече и автора на темата никакъв не поства мнения,такаче за к'во повече да говорим.Всички програми вече или са платени или въобще не работят.
  3. Aми честно да си кажа това почистване на кеш паметта незнам как се прави.( не е ли същото,като почистването на бисквитките и на историята ). Да,при другите браузъри пак е същата работа ( зареждането е много бавно,почти невъзможно е да се гледа каквото и да било по нормален начин ).Аз лично добавки не съм инсталирал.Но като вляза в tools>Add-ons>extensions има някакво сиво човече,като роботче ( по-добре не мога да го опиша ) срещу,което пише "Аdd-on Compatibility Reporter 2.0".Дали проблема може да идва от тук?Kaк мислите,колеги...и...колежки
  4. Здравейте,колеги!От седмица насам ми се появи много странен проблем.Сайта на vbox7 ми зарежда изключително бавно ( в повечето случай изобщо не ми зарежда ).Странното е,че преди този проблем го нямаше.Сайта си работеше безупречно и зареждаше със завидна скорост.Искам да поясня,че нямам сложен "BAN",намирам се в България и проблем с интернет доставчика си нямам.Сканирал съм за вируси - няма и един!Операционна с-ма - Winsows XP. Проблема със сигурност не е от браузера,който използвам "Mozilia Firefox".Инсталирал съм последната версия на adobe flash player-a. Бисквитките съм ги изтрил.You Tube сайта си работи на пушка без засечки,както и всичко друго.Направил съм почти всичко възможно,но ето на оправия няма?Kaжете според вас на какво може да се дължи този проблем?Надявам се,че темата,която пускам ще бъде интересна за доста потребители.Отворен съм за всякакви мнения и компетенции!Дерзайте!
  5. Луд И Съваршен ДА си Жив и Здрав! Незнам как ще ти се отблагодаря просто!Програмката е супер!Ти си върха човече!Призовавам всеки,който има някакъв проблем с SVD то да сваля смело програмката,която е посочил колегата Луд И Съваршен!Няма да съжалявате!
  6. Хора,помагайте!!!От два дни насам ми се появи много странен проблем.След като поставя URL адреса в полето и дам "Сваляне" програмата не предприема абсолютно нищо.Изписва веднага "Готово",все едно файла е свален и вече конвертиран.Досега не съм имал такъв проблем.Моля ви помогнете ми.Пробвах да свалям и с други програми като vloader например ама и тя не иска да сваля като SVD-то.HELP!!!
×
×
  • Създай ново...