Jump to content

miravicheva

Потребител
  • Брой теми

    50
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

miravicheva's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. .GItzata, благодаря ти, но от въпросният сайт не става, отваря ми се сайта на ТВ7, а там няма права за излъчване, а линка на Тони08, от пост№435 , на Нетерата, не излъчват. Отказвам се..., ще ги гледам сериите, когато ги качат. Някой ако знае къде е обяснено как стават тези неща с излъчването, да попрочета, ей така за обща култура, да пусне линк. На годинки съм, но схващам бързо!
  2. Здравейте, значи установих, че гледам друг сериал, а не този, дето върви в сайта на ТВ7, от линка, който е дал Тони08 в пост 435 и нищо не разбирам. Аз само исках да следя един турски сериал, много рекламиран напоследък, но не се получава, засега. Четох ви темата от началото, свалих си Симпъл ТВ, разучих го горе-долу, и пробвам всякакви линкове/адреси, нищо не тръгва ( за ТВ7 де). Чета и друг форум, там дават и същите и други, и пак не става. Някои ТВ-и ми тръгват, а други - не искат. Чела съм какво е прокси, но не съм пускала през него нищо. Знам че сте натоварени и всеки работи, но ви моля - ако някой има време и знае, обяснете как стават нещата, да си пусна ТВ на плеъра, на такива като мен, дето не са учили за мрежи, интернет, поточно видео, стриймове и некакви адреси там. Или да сваля друг плеър, дето даваните адреси ще тръгнат? Фенка на форума съм от 2007 г, всичко дето научих за компютрите е от тук.
  3. Близо до град Сандански, със що годе свестен интернет.
  4. Моля Ви, дайте работещ линк за ТВ7 за Simple TV, от всички възможни сайтове за гледане on-line, ми изписва, Нетера - ТВ7 няма права за интернет разпостранение. А исках да следя един нов сериал. Нямам кабелна, нито цифрова ТВ. Здравейте, може ли работещ линк за ТВ7 за Simple TV. Изчетох всички страници назад, но не стават дадените. От сайтове за on-line не мога да си следя сериала, изписва ми, че нямат птрава за интернет разпостранение и Нетера отгоре. Нямам кабелна или цифрова ТВ, за да си пусна ТВ7. 1111
  5. И моя скайп днес изчезва, включвам го и се скрива в линията долу и после като доближа мишката до него - изчезва. Свалих най-новата версия, после по стара, после я деинсталирах и инсталирах наново, връщах компа към по-ранен момент, щото снощи скайпа си работеше и все едно и също. С коя програма да деинсталирам и кои папки да махна ръчно в С-то? Изписва ми: Началната страница не може да бъде показана, изчакайте ... или нещо такова, много бързо се скрива. Спешно ми е за връзка с чужбина, ако някой предложи нещо, ще чакам...
  6. Тогава си реших си проблема , ама за кратко. После пак не го разпознаваше и след рестарт. Затова си помагах с лаптопа. Но не писах повече във форума, примирих се. Но вече мога да ви се похваля, на 09.04.2010 ми се наложи да ми сменят някакви издути кондензатори по дъното и се оказа, че при предишния ми ремонт нещо в захранването не е било закачено както трябва и се е натоварвал главен кабел /каквото и да значи това/ и сега е поправена тази грешка. И сега, като си свържа телефона с компа, последния си го разпознава и ми ми излиза като 2 нови устройства - тел и карта-памет, както си беше преди онзи ремонт, т.е. проблема ми се оправи?! Така и не разбрах защо се получи така, но го пиша, ако може да послужи и на други.
  7. Много ти благодаря, поразрових се в нета и намерих описание как се смазва вентилатор с картинки, точно по твоя начин е обяснено, но вече знаех какво да търся. Супер сте! Лека вечер.
  8. Намерих снимка на разглобена перка на вентилатор, само че е от видеокарта и от друг форум, къде да капна/смажа, имам машинно масло под ръка? http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1440/1552637785.JPG И трябва ли да изваждам перката? Моята е почистена, ако може малко обяснения, доста отдавна съм учила електроника Утре ще се пробвам, благодаря за отговора
  9. Здравейте и Честита Баба Марта. Предварително се извинявам, ако въпроса ми не е за тази тема, ама така прецених. От 2 дни имам леко бучене и днес при пускането на компа , бученето се засили. Спрях го, отворих кутията, почистих прахта и го пуснах отворен и видях, че на дъното има едно вентилаторче, на което перката му като се върти и играе. Мисля, че бученето идва от него, макар че след почистване на прахта намаля. Дъното ми е M25GT4-SOG-LF http://www.jetway.com.tw/jetway/pic/big2/M25GT4-SOG.jpg, онова дето пише nVIDIA ON BOARD имам в предвид. М.май миналата година ми го смениха, с друго, китайско, на което пише SRW DC 4010 SJ top cooler, но явно и това е за смяна. Проблема е , че сега не мога да го занеса на ремонт, а чак след 2 седмици, дали ще е пагубно? И още, цялото ли се откача от двете болтчета с пружинки, или само перката се маха от трите болтчета отгоре, ако мога да си го сменя, да не мъкна компа, че няма с какво? А и забравих, че там дето са 4 кондензатора, един до друг,/на снимката - под слотовете за RAM паметта-поне мисля че за това/, втория дето е най-висок е и издут, може ли да се смени или да карам така и да мисля за ново дъно?
  10. Много ти благодаря за съдействието, само че след свалянето и на този пакет, в него няма Movie Maker-а. Или го има, само че не може да се инсталира на моя компютър и не се показва??? Windous-а не ми е легален,/разбрах от звездичката, която си свалих без да искам и после я махнах/, преинсталацията е направена от човек, дето продава компютри, в смисъл тр. всичко да е ОК, но явно не е така, за да не мога да инсталирам тази програма. Както писах по-горе, ми казаха, че е преинсталиран направо с SP3 и му е забранено авт. обновяване, само че аз си го разреших, дали е самоделка - не знам. Мисля да се срещна с човека и да го попитам защо не става и ще напиша, за да е полезно и за другите читатели на форума.
  11. Салям пакета, но в него няма Movie Maker, *Забележка: Windows Live Movie Maker не е достъпен за Windows XP или по-стари версии на Windows, Операционна система: Windows XP със Service Pack 2 (само 32-битова версия),Windows Vista (32-битова или 64-битова версия) Windows 7 (32-битова или 64-битова версия) или Windows Server 2008. 2008. Май не става за моя?
  12. Ми незнам какъв е, точно от тук така и не успях да го сваля
  13. Честита 2010 на всички! Не съм сигурна дали точно тук трябва да пиша, но моят проблем е че Movie Maker ми липсва, т.е. след преинсталацията я нямам тази програмка, а преди си я имах. Доколкото знам, Windows-a ми е XP, преинсталиран е със SP3, а Movie Maker 2.1 за XP го има в SP2. Намирам версия 2.6 ама за windows 7. От къде мога да си сваля само програмката ?
  14. Успях донякъде!!! Преди 3 дни почиствах регистрите и при сканиране с Undelete Plus имаше 3 файла с разширение .tmp . Възстанових ги, и им зададох да се отворят с Excel, но номера стана само с най-стария. При възстановяването инфото не си отговаряше на раб.листове, имам изтрито инфо в 2 листа, но най-последните раб.листове са запазени, те бяха най важни. Сега ще правя копие и на друго място, за всеки случай. Явно съм поискала да отворя отворен Д-та и при натискането на ОК се е появил празен Д-т, и така се изтрило всичко или какво, така и не разбрах Благодарение на този прекрасен сайт научих много полезни неща, радвам се че го има! Благодаря на тези, които са писали в статията и на всички отзовали се
  15. Здравейте, значи намерих програмата версия Undelete Plus 2.9, свалих я и възстановий моя Д-т от преди 1 ден, но като файла с разширение .tmp , и не мога да го отворя. Може ли да се извлече инфо от него по-някаъв начин? Ако пък отида при някой специалист, ще стане ли? Д-та ми беше важен и го загубих без да искам
×
×
  • Създай ново...