Jump to content

plamen789

Потребител
  • Брой теми

    3
  • Регистрация

  • Последно посещение

plamen789's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Преди малко пробвах да инсталирам xp, след като натиснах да зареди диска, започна да зарежда файловете и след това ми излезна този надпис : Дали проблема не е по- скоро хардуерен?
  2. Наредени са ми сд, хард диска и някакъв network boot след това. Лаптопа е чисто нов, не знам има ли някакво значение че до сега е нямал windows на него. Да няма някаква настройка в биоса или нещо такова? Единственото място където мога да бъркам нещо е в правенето на дяловете на харда. Като ги направя трябва ли да форматирам нещо или няма значение и нали създава диск със 100 мегабайта него да го пипам ли или не?
  3. Здравейте! Имам много странен прблем и не мога да разбера какво не правя като хората. Ще бъда благодарен ако някой може да ми помогне. Инсталирам си windows-a всичко върви идеално рестартира се и след писане на име,задаване да ъпдейтва всичко излиза екрана добре дошли и вместо да зареди десктопа изписва изключване, след което се рестартира,показва логото, след това надписа дали да зареди сд-то и пак се рестартира и повтаря само това действие. Та въпроса ми е защо след като всичко се инсталира и е ОК вместо да зареди десктопа той се рестартира и дотам.
×
×
  • Създай ново...