Jump to content

TheSmoKeR

Потребител
  • Брой теми

    120
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

TheSmoKeR's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ако използваш таблета вкъщи през wifi,настрой домашният рутер да дава DNS адрес по DHCP,например му задай 8.8.8.8 и 8.8.4.4 за вторичен.Понеже по подразбиране особено TP-Link съм виждал да задават адреса на рутера за DNS,и когато хоста изпрати заявка за определен домейн домашният рутер го препраща към своя Gateway и понякога се губят 1-2 пакета.При моя таблет и телефон беше така,всичко си работеше както трябва но не можех да отварям изображения от Facebook и Google Play,също така и клипове от Youtube. След като промениш настройките изключи и пак включи wifi за да приеме новите и изтрий кеша на браузъра.
  2. Имах впредвид Microsoft акаунт.Доколкото знам откакто купиха скайп всички нови регистрации се правят като общ Microsoft Live акаунт.
  3. С Live акаунт и Windows 8 ли сте?Ако е така прочетете това.Наскоро направих такъв акаунт във Windows 8 на един роднина.След това забелязах че даже при изключен компютър го показва онлайн.
  4. Освен да се имплементира нещо с Parental Control друго не се сещам.Но мисля че първият вариант ще е по-лесен.
  5. Не съм пробвал но опитай да махнеш Default Gateway-а в настройките на XP-то и пробвай да пингнеш някой локален компютър.Все още не съм запознат с принципа на работа на Wireless устройствата но теоретично без Default GW трябва да имаш достъп само до локалните машини.
  6. Възможно е.Имате ли възможност да пробвате с друга версия на Avast или да изключите Firewall-а му?
  7. Хм.Единственото което се сещам е преинсталиране на драйвера.
  8. За коя версия на Windows става въпрос?Позволява ли ви да зададете "поправка" на мрежовия адаптер?Пуснете ping към 127.0.0.1 и вижте дали има отговор.
  9. Проверихте ли хард диска за лоши сектори.Виждал съм подобни неща когато харда е пред инфаркт.
  10. И аз се учудих но като поразучих май наистина не може да се сменя тапета.
  11. Извинявам се ако съм ви объркал,понеже използвам уеб поща не знаех че пощенските клиенти имат опция за оставяне на копие на имейла в сървъра.А иначе за самия POP протокол наистина е проектиран така че след като свали мейла от сървъра ако не е изрично зададена опцията от клиента писмата се изтриват от сървъра.Тук е обяснена разликата между двата протокола доста добре.Не че съм имал работа с протоколите,просто наскоро имах подобна лекция и реших да споделя малко информация.
  12. При използването на POP протокол доколкото знам писмата се свалят от клиента и се изтриват от сървъра.Това му е най-голямата разлика с IMAP.А за прехвърлянето на писмата освен да копираш папката или този метод който изглежда интересен.Пък за всеки случай може и двата варианта
  13. То ако работи бавно и да изчистиш диск D: не вярвам много да помогне.А за драйверите най-лесно е с някой DriverPack,като този например.Но не винаги намира всичките така че все ще се наложи да търсиш някой драйвер.
  14. Къде точно трябва да го въведете?Адреса на шлюза е адреса на рутера чрез който се свързвате в интернет,в случая предполагам безжичния рутер.Но не мога да разбера защо трябва да го въведете след като на почти всички домашни рутери имат включен по подразбиране DHCP сървър.Просто се свържете към безжичната мрежа и задайте на компютъра си да получава IP адреса автоматично.
  15. След като отворите съответния прозорец с настройките в NOD32 натиснете бутона "PrtSc" горе до F12.След това отворете Paint и натиснете Ctrl+V.Снимката би трябва да се появи във Paint.След това я запаметете някъде от File>Save As и да я прикачете в следващия пост.Това е стандартният вариант.Ако не ви се занимава с Paint може да използвате някоя програма като Lightshot.
×
×
  • Създай ново...