Jump to content

haste

Потребител
  • Брой теми

    58
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

haste's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Направих , както беше написал , да спря Interactive Services Detection. За сега нямам проблем.
  2. Между другото се оправих.Махнах флашката,въпросния "Vivacom" и не ми е правило проблем , но следващият път , като се наложи да я сложа и направи пак някакъв такъв проблем пак ще пиша.Благодаря все пак!
  3. Ами одеве за кратко време бях в safe mode и не съм забелязал да се появява
  4. Здравейте,днес след като включих комптютърат и започнах да работя , се сблъсках с дразнещ проблем.Докато примерно сърфирам в интернет , всеедно нещо рефреш-ва.Супер дразнещо е.Също така забелязах , че излиза иконка в лентата ми от долу,ще дам картинка,за да видите.Това го прави на 2-3 мин.Съжалявам за калпавото обяснение и се извинявам ,ако съм сбъркал раздела.
  5. На мен лично , когато лаптопът ми прегравяшe , батерията не държеше повече от 50 минути.
  6. Здравейте,както се знае , аз съм един голям карък и сега имам проблем с компютъра. Преди седмица , докато си играех World Of Warcraft , нещо изтропа и почна да бучи много силно,отворих го веднага , защото помислих , че видео картата се е извадила (прави този номер), но странното беше , че екрана не стана черен.Та сега при най - малкото натоварване вдига 4800rpm (следя с Speed Fan , защото исках да намаля , но така и не стана.)вентилатора на процесора и в стаята неможе да се стой(ужасно дразнещо е). Машинката - HP DX2200 RAM - 1 GB Видео Карта - ATI Raedon X1300/X1500 256MB. CPU - Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz ОС - Windows XP Service Pack 2 Компютъра е чистен и вентилаторите са му прецизно смазани с масло. Моля за вашата помощ.
  7. Здравейте , лаптопът ми не спира да загрява .. Ето резултатите след 10 минутка игра на World OF Warcraft .. Ето Излезнаха 2 , извинявам се .
  8. Здравейте,имам много гаден проблем. На половината сайтове в който искам да вляза ми пише - This site is blocked for you. или нещо от този сорт и на по големите , като facebook,google , вобще не ги зарежда...
×
×
  • Създай ново...