Jump to content

lapatash

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

lapatash's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Не знам какво да правя ползвах я 2 дни дори и неможах да и се нарадвам :( а 1 Гб не ми стига за нищо само Firefox ми дърпа 210 МБ.А ме е страх да си купя нова че един приятел който се занимава с компютри ме наплаши че ако не си сменя захранването дори и да си взема нова и тя ще изгори. Иначе благодаря ти че ми отдели от времето си оценявам го. С Уважение:Lapatash
  2. Добре ами възможно ли е като съм задал тези настройки в биос-а (Optimized defaults) захранването да е подало повече волтажи на самата рам памет защото тя работи на 1.8v и да е изгоряла.Казаха ми че и това е варянт.
  3. В момента с новата рам памет въобще не ми зарежда нищо показвами на монитора no video input и ми писука и това е въобще нищо не зарежда.
  4. Здравейте.Аз имам същият проблем като Madnesst със два dimm-a съм единият е 1ГБ на buffalo и на свободният си сложих 2ГБ на elixir и ми тръгна без проблем,обаче ми се скапа дривера за звука и нямах никакъв звук,както и да е това го оправих.Нямах конфликт м/у двете рам отчиташе ми че имам 3ГБ после обаче пипнах биоса и му зададох да ми зареди Optimized Defaults (това беше преди да си оправя драйвъра за звука)като си мислех че така ще ми се оправи.След което стартирах PC-то и ми изписа че нямам видео започна да ми писука и замириса на изгоряло от захранването веднага го изключих извадих новата рам и ми тръгна само със старата сеедно нищо не е станало,та въпроса ми е дали е възможно да е изгоряла рам паметта или....? p.s Слагах новата рам и на другия DIMM и пак същата работа,а един приятел ми каза че сигорно ми е изгорял някой кондензатор в захранването и че ако си взема нова рам и тя ще изгори.
×
×
  • Създай ново...