Jump to content

pha

Потребител
  • Брой теми

    30
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

pha's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Приложения, Google Play Магазин !
  2. При мен има бутон FN от където може.
  3. Така и направих и вече всичко е нормално! Искрено БЛАГОДАРЯ !!!
  4. Версията е оригинална, лаптопа не е преинсталиран. Така е от около месец. Смятам, че всичко друго е наред. С антивирусна "Аваст" съм. Зловреден софтуер не показва. Сканирам и с " Malwarebytes Anti-Malware"
  5. Здравейте, при стартиране на Виста на лаптоп Тошиба, на мястото на това: стои това: По нататък всичко е нормално. Ако някой даде съвет, благодаря.
  6. Да, прав си, от твоя гледна точка. Аз не съм с твойте разбирания и помощ и поддръжка ми даваше точни указания за всичко в системата. Все пак, БЛАГОДАРЯ !!!
  7. Това го четох някъде и вчера го направих, но проблема си стои и там !
  8. Направих това, което ми написа, но резултата е същият. Дори изключих интернета и спрях антивирусната - същото. А червеното прозорче при мен е контура на снимания обект.
  9. Този, последният проблем го реших. Остана си само "Помощ и поддръжка" не може да стартира!
  10. Лаптопа съм купил преди 4 години от "Техномаркет" с инсталирана операционна система и не съм преинсталирал. Във втория дял на диска са ми инсталирали "HDDRecovery" - 3.82 GB. Редовно почиствам. Ползвам : Advanced SystemCare5, Malwarebytes Anti-Malware, aнтивирусна "AVAST". До момента вируси или друг зловреден код не съм засичал.Сканирам редовно.Забелязвам, че тия дни спря да ми отваря сайтове индекирани и оцветени в прозорчета, програми, линк на сайт в бързо стартиране и др.места. На пример: и се отваря следния прозорец:
  11. Раззархивирах го, кликнах два пъти и ми се показа администраторското прозорче, продължих и се показаха едно след друго две прозорчета. Проблема стои.
×
×
  • Създай ново...