Jump to content

vanchev

Потребител
  • Брой теми

    85
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

vanchev's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, проблемът е следния, използвам google chrome и нямам проблем със зареждането на никоя страница но от скоро при опит да заредя youtube той ми зарежда по начина на картинката, искам да отбележа, че проблемът го няма в mozilla firefox, опитах с чистене на кеша, с изключване на pepperflash-a, но неуспешно, благодаря предварително
  2. Здравейте и за много години, след като преинсталирах операционната система на лаптопа си, всичко е нормално но скрола не работи този на тъчпада, имате ли някакви предположения от какво може да е, благодаря предварително.
  3. Ако имаш андроид телефон пробвай с приложението: Shazam, то също така има версия и за PC опитай
  4. Проблемът ми е, че имам снимки, които всъщност са сканирани документи от принтер. Проблемът с тях е че са размазани, но след като ги отворя в "Windows Photo Viewer" и ги приближа дори и съвсем малко те се изясняват. И това се отразява когато ги печатам на принтер-а.
  5. Потърсих още драйвъри и намерих точния все пак благодаря за отзива
  6. Здравеите, проблема ми е с драйверите за Nvidia GeForce 7300GT пробвах 10 различни вида драйвери при всички ми показва http://www.whistle-bg.tk/uploads/74400818.png и Driver Genius не помага, моля помогнете благодаря предварително.
  7. Макар че не разбрах точно какво желаеш ти предлагам http://www.ghost-mouse.com/
  8. Здравейте, моят въпрос е има ли начин да изпращам повече пакети пинг, защото имам някакъв лимит от 1450 и не мога да изпратя повече. Благодаря предварително поздрави на всички
  9. Проблема ми не е точно свързан с компютри, но не намерих по-подходящо място за темата си. Искам да попитам има ли начин да свържа стари тонколони (с два кабела излизащи от тях) към 3,5мм жак и да ги включа към компютъра. Въпроса ми е има ли такъв преходник или по някакъв друг начин да ги свържа. Благодаря предварително за помощта.
  10. Какво е мнението ви за илюминатите? Имат ли почва те у нас? На какво са способни? Давайте разсъждавайте и пишете, интересно ми е мнението ви.
  11. Ако можете дайте ми работещ линк към DDSlog.txt
  12. Имам следните два вируса които ще видите на снимката въпроса ми е дали да ги трия, защото не знам какви са и се съмнявам да не са системни файлове, които не трябва да се трият. http://whistle-bg.tk/uploads/52245685.png
×
×
  • Създай ново...